sayang sayangkuuu :)

Friday, January 14, 2011

NAURAH OH NAURAH :)

atas permintaan naurah *capub sket sal minah ni* haha kau nak aku cakap sal kau kan sayang ? jap ea. ha, naurah ni membe aku tyme brash. 1 kelas dari fom4 lagi tau. da nak spm, ktorg 1 dorm sebab time tuu letak 1 kos @ 1 kelas konon2 nak bagi senang study la padahal menyetan je ktorg dapat 1 dorm. 1 kenangan yang paling tak boleh lupa bile one day tuu. aku da tido kan *naurah, halalkan cerita ni taw :P* tibe2 dengar dayah and mieya *tak sure la sme ade mieya or yien* and si naurah ni bising2. tyme tuu aku tengok jam da kul 2 a.m. dalam hati menyumpah seranah la aku asal minah 3 ekor ni tak tido ag kan. bangun2 ingat nak marah tapi ternampak la naurah terbaring kesakitan sambil gigit2 tangan. aku pon tanye la asal. haha. tak boleh nak bayangkan la. lawak gile bile dorang kate naurah kena gigit tebuan.. normal kan ? tapi jadi tak normal bile kena gigit kat bont*t. haha. memang mengekek la aku gelak tak jadi nak marah. then, keadaan kembali serius bile naurah terlompat2 cakap sakit. ktorg pon decide r nak kol warden tapi yang lawak tuu turun pegi kol pakai public *konon2 tyme tuu tak bawak fon la* haha :DD tepon sorg2 warden tapi dorg suruh tahan sampai pagi sebab selepas diambil keterangan, tebuan tuu bukan tebuan tanah *means, tak bahaya la.tak mendatangkan maut :)* ktorg pon pujuk la naurah tido. salah seorang dari ktorg picit la bont*t naurah nak keluarkan bisa tuu >> *naurah maluu sangat* aku kesian tengok muke dia tahan nangis. yela, segan r nangis. 'bro' kot. keh3. pujuk2 dia tido sampaila pagi esoknye, aku teman dia kat dorm *mcm bese dia selalu lambat sampai pernah dapat surat tukar sekolah dari PUAN INTAN.* bila ktorg sampai sekolah, perhimpunan da abes da pon tyme tuu. terserempak la dengan CIKGU AZRINA. cikgu tanye sape yang kena sengat tebuan tuu. cepat2 aku angkat tangan tunjuk naurah. panas hati betul dia dengan aku. then, jumpe CIKGU AZMI YASSIR pon tanye benda yang same cume tambah ayat belakang sikit *siapa yang kena sengat tebuan kat bont*t tuu.* haha, cepat2 aku angkat tangan lagi. memang lawak gile bile ckgu laki boleh tanye camtuu. naurah, jangan marah yea. aku cuma memberitahu perkara yang benar sebelum disalahartikan :P lepas tuu, pegi la amek kad hospital nak amek tanda tangan guru kelas ~ CIKGU RUSMAHINI . secara tak lansung, papa pon tau la kes tuu (: gelak2 cikgu dengan naurah. then, tunggu la bas sekolah nak bawak ktorg pegi hosp *aku ditugaskan untuk teman naurah.* masuk pintu bas, drebar terus tanye soalan yang same *paham2 la tnye ape, malas nak tulis perkara yang same lagi and paham2 la ape yang aku buat kann :P* femes tau kau hari tuu naurah :) sampai hosp, ape lagi kasi cucuk itu bont*t la. HAHA . hamek kau ! rasekan sengatan tebuan lagi sekali. mengengkang kau jalan balik hosp. memang kelaka habes tyme tuu. masuk2 kelas, sume pakat tanye nape naurah pegi hosp. ade yang tau, tersipu2 malu. ku cepok kang baru tau. haha. ape2 pon naurah, this is the best part with you in BRASH>> sperti yang kau cakap kan kat komen bawah tuu. thanks la sebab banyak membantu dalam hubungan SPHIEJDIA *name naurah yang bagi* ni oke :) first date naurah jugakk yang jadi tunggul teman ktorg. thankyouu lagi sekali yea. iloveyouu so much la frens :DD



naurah jasmin sahid :) belakang tuu aku laa :DD

p/s : follow blog dia > http://naurahjasmin.blogspot.com

4 comments:

Naurah Jasmin said...

bongek la shda...
dlm bnyk2 cite ko pilih cite tebuan ni...
bg la cerita yg sonok sket...
jatuh la saham ak lepas ni...

sheda meor said...

haha. xpe la wehh. budak yg ko minat tu xtaw kan. saham xjtuh ag la mknenye.

Naurah Jasmin said...

memandangkan kolej ak x de ex meki skola kite...
so die x kn tau la...
nseb baik...

sheda meor said...

haha. gatal ea kau sekarang ni.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

TOP COMMENTATORS

Get this commentators widget