sayang sayangkuuu :)

Friday, February 11, 2011

SUDDENLY :)

tiba2 teringat kat kawan2 brash terutamanya budak2 kelas KM3 08/09. woww, lama rupanya kita abes sekolah yea. da besa sumenye. ade yang da kahwen ke belum yea ? tettt. haha. bagi kami sume kejar cita2 dulu la baru pikir itu soalnya hati. keh3 :DD tapi aku tahu, kalian sume amat merinduiku kann ? ku jua begitu. kah3. poyo nak mati ayat. macam sengal. sesengal sepender busuk mawi. HAHA. teringat zaman kenakalan. amek korang sume kena ngan cikgu azmi yassir, azmi yussof, paklang and ustad. nak sangat tayang boxer koyak rabak tu kan ? :DD macam2 peristiwa yang kita da lalui termasuk la juga aku dipinggirkan atas sebab yang tertentuu. bapakk memang nekad nak keluar asrama time tuu. kena kecam habes dengan korang padahal salah paham je. tapi takpela, takde pergaduhan tak berseri sebuah persahabatan kan ? fuyooo ayat aku. macam sasterawan negara. btw, saya anak A. SAMAD SAID. nice to meet you :) haha. papehal, aku just nak cakap, aku tersangat la rindu korang2 sume, and kehidupan belajar di sekolah. seriously. i'm badly miss all of you guys :(


cogankata student km3 08/09


penggerak utama kami :) *papa ros*


gambar kelas 2008 without papa :( digantikan dengan ustad talha


jamuan kelas 2008 without papa again, digantikan dengan sir arjan :)


gambar kelas 2009 tanpa oks, adam and fitri :(


candid tyme !


bergambar selepas habis trial rsenya :P


ini jugakk :)


bile cikgu tak masuk kelas, kami berposing :D


tyme gotong royong perdana :)


malam kena denda dengan ustad sebab main tepung. kena tahan sampai 2.30 am kalau tak silap :P


kami wirawati kelas :)


puteri meki 3


jamuan perpisahan :'(


kami terhebadd :)


yang terbaek wokk

  • Without humor, life sucks. Without Love, Life seems hopeless. But without a friend like you, life is nearly impossible.
  • Memories last forever, they simply never die, true friends stay together - they NEVER say good-bye.
  • A faithful friend is worth more than all the gold in the world.
  • Our kind of friendship is like love without wings!
  • I believe in Angels, the ones that Heaven sends. Each day I tell those Angels, you are my best of friends.
  • True friends warm the heart, make you laugh, smile...yes, you are a true friend.
  • A friend is one who knows us, but loves us anyway
  • The world is round so that friendship may encircle it.
  • Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget !!
p/s : nak sekolah balik :'(

10 comments:

coffeepinkee said...

kelas yg menemukan sepasang kekasih. bermula sebagai teman dan mereka masing-masing menyukai antara satu sama lain tetapi malu untuk mengakui.ketika spm semakin hampir mereka tengah hangat bercinta.haha


**skema gilee ayt arin :)

Naurah Jasmin said...

p/s: yg kne dende tu sampai pkul 12.30 je...
x ya la over smpai pkul 2.30 plak...

shedameor said...

arin :ssshhhh. diam2 da ahh. malu gle :P

shedameor said...

naurah : owh yeke ? kan ak xsure. haha. ni sume sbb ko laaa. sebok mak ko beranak tarikh tuu.

Naurah Jasmin said...

udah...
ak pulak salah...
sape yg pi bwk tepung tu???
die la yg salah...

shedameor said...

akma. HAHA. salahkan akma sepenuhnye. yeahh !

akmadiela said...

sumpah aku dah lupa aku yg beli tepung tuh doe -.-"

shedameor said...

haha, akma2. bawak masalh betol laaa :p

Anonymous said...

haha3..asl kene dende? wat cucur ke kat kelas?

shedameor said...

aah, wat cucur. hik3 :DD

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

TOP COMMENTATORS

Get this commentators widget