sayang sayangkuuu :)

Monday, March 21, 2011

ABAH SAYA HEBAT !

salam... lama tak post entry, maklumlaa busy jumpa orang tua kat kampung. hik8 :) act, ni baru sampai arau selepas bertolak jam 12.36 am dari ipoh. lambat kan ? kematu bontot aku duk dalam train lama2. HAHA :DD waktu tengah tunggu train, nset berbunyi. reminder nset mengingatkan 'hey, today abah's birhtday yea ' ! HAPPY BUFDAY ABAH ! iloveyouuu so much my superhero even perut abah buncit :P takde kaitan okayy. dia tetap abah saya. sheda dan abah lalalalalala *nyanyi ikut rentak afi dan abah * :P


sayang abah sangat sangat :)

and 1 more thing happened, guess what ? aku jumpa mawi okay ! ye, mawi yang jendul tu sape lagi.. HAHA. tak sangka gila. last jumpa dia tahun lepas waktu amik majalah sekolah. wahh ! terlepas rindu sudahh. then, snap la 1 pic ngan dia supaya boleh buat tidur malam. kui3

see, dia handsome da kan sekarang ? HAHA :D

p/s : kebetulan menjadi suratan :P

8 comments:

syufaa said...

camat hari jd utk ayah awakk!! ^_^

shedameor said...

terima kasih :)

cik bahulu oren said...

hpy bzday uncle :)

shedameor said...

terima kasih *uncle jawab. haha

♥sophie♥ said...

wah wah :D wish epy bufday,,tak lambat kan ? belum 12 mlm agy,,hihi

wahh mawi world kew,, hehe :)

aleen aiden said...

perut ayah kamoo 2 kira boleh dirunding lagi,perut ayah alin memang klo tengok nampak sgt boleh bawak gado ngn anak2 die.hu3

shedameor said...

sophie : tak lambat lagi. pakcik cakap terima kasih :)

shedameor said...

aleen : haha. laki mmg semuanya perut buncit after kahwin. bini masak sedap sangat la tuu :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

TOP COMMENTATORS

Get this commentators widget