sayang sayangkuuu :)

Friday, March 11, 2011

HEADER BARU AWWW !

oke, firstly, perasan tak header i da bertukar baru ? bandingkan header i dengan korang semua ? HAHA, buruknya header korang aww aww ! edit la sikit header tuu. senang je. pakai photoshop. nak belaja daripada aku tak ? haha

bertuah la wehh kalau aku buat sendiri. jangan harap. aku ni buta IT okayy. ni semua shaufiq azrie yang buat. kalau tak, header aku burok jelaa. haa, kalau nak jugak pegi jadi follower dia okay. dia bagi korang header free. takyah kena bayar pon. aku nak belanja dia KFC dia taknak wehh. baik tak dia ? hensem pulak tuu. enough, sikit2 da la nak puji. nanti kembang pulak dia :DD

okay, entry ni khas nak capub pasal dia ni. sila ambil catatan masuk dalam diari :P act, dia ni junior BRASH aku. kat sekolah tak pernah pon bertegur sbb dia sombong. *yang ini betul oke* :) tapi start tegur2 pon kat FB la bila kami drop2 ctort. memang kena je minah tu dengan ktorg. HAHA. menyetan kan ktorg ? okay, lari topik daa. ni aku nak bagi korang tatap gambar hensem shaufiq ni pulak tau. sila buat profile pic kat FB pleaseeee ! :D


wanted bebb !

oppps, lupa pulak. korang takleh buat gambar dia as profile pic korang kerana beliau akan dicincang oleh awek beliau. ambil serious hal ini !


p/s : thanks tau wehh buatkan kan header i yang cantik ni. i love sangat2. bukan love youu, love header ni je okay :P

4 comments:

cik ubi said...

lawa ... i mean header..haha

shedameor said...

haha. okay, i paham. i hodoh. kui :DD

Ujang9897 said...

cantik header..!

shedameor said...

ujang : hehe :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

TOP COMMENTATORS

Get this commentators widget