sayang sayangkuuu :)

Saturday, April 23, 2011

KENAPA PERLU BERKONGSI ??

salam. pagi2 ni nak merepek skit. lepas baca, mesti korg tido sebab entry sangat membosankan :P

act, nak tanya.. nape org bercinta suka kongsi account and password dengan partner masing2 ?

act, kakak aku yang tanya sebab dia pon tak pernah kongsi account and password dengan husband dia.

tersedak aku sebab aku pong buat :P



p/s : macam tak percaya partner masing2 pulak kann ?

6 comments:

cik bahulu oren said...

terasanye baca entry nih
hahahaha
akk pon wat cmtu jgk
bkn x pecaya
tp org ckp jgn ltk kprcyaan 100% kt psgn
biar ada rs x pcaya tu jgk
wlupun 0.001%

nik rosmawati said...

hubby akak tahu jea password akak.lgpun tak de rahsia apa2. so dia nak tahu pun tak pe la.hehe

shedameor said...

kaka : hehe. setuju bangat dehh :)

shedameor said...

kakak nik : urm, betol jugak sebab kann. kalau takde watpe, buat ape nak rahsia. nak kena ckp cmni ngan kakak sheda :)

sha said...

nak tunjuk rasa jujur kot..padahal, kalau dah memang tak jujur, boleh jer buat akaun lain, kan?

shedameor said...

aah. betol jugak tuu. tapi benda ni ikot partner masing2 kan. kalo dorg tak kesah, its oke la kann :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

TOP COMMENTATORS

Get this commentators widget