sayang sayangkuuu :)

Friday, September 23, 2011

JALANGKAH AKU ?

salam. amboi, tajuk entry mak hari ni 18sx kak gayah oii. aku cube la search maksud jalang ni kat google tapi tak jumpa pulak. yang aku jumpe entry pasal jalang ni. meh tengok mehh. HAHA. kelass tau sis ni. okay okay, aku bukan nak cakap pasal sis ni punya entry.

tapi aku nak tanya korang, kalau ramah dengan orang boleh digelar jalang yea ? nonsense right !



p/s : just to remind myself, jangan amik hati apa orang kata.

9 comments:

Cik Suheela said...

dah bce..mak aih btul2 jalang minah tu...tp mmg ade je pmpuan mcm ni tau..

visitme@FaTiN cOrNeR said...

memang nonsense!hehe..

Fatin Farhana Binti Ramli said...

jalang untuk orang yang sundal .. eh .. betul ke ?? HIHI

Ihsan Arifin said...

jalang tu jalan dalam loghat ganu ;)

Ieja zukhi said...

sis xley pon add sheda..sbb xde pon button add friend kat profile sheda..hikhik..

Nafisah Ruslan said...

kalau perangai orang tu buruk, mungkin boleh la kita gelarkan jalang.. hu2

ade2mama said...

xde mknenye..tu nmenye periang or sporting ..spe ckp..bdk pendiam?? kew heehh..dye jeles xleyh borak2 kot heeh

aRa ❤ aFiq™ said...

jalan da.. hehe..sapa kte kt dik sheda? meh akak tarik tinge dea..

said...

peramah bukan jalang..haiyaa...meh nak ketuk sape yang cakap gitu.. ;D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

TOP COMMENTATORS

Get this commentators widget