sayang sayangkuuu :)

Sunday, December 18, 2011

MYSPACE :)


salam readers. baut ape petang2 ni ? minum cekodok sambil kunyah teh ke ? hihik. aku bosan, so saja bukak2 myspace. kenal tak myspace tuu ? HAHA. laman sosial paling famous dulu. korang pon main jugak kann ? aku bagi penampar arab sape yang tak mengaku. belagak pulak. ada facebook, terus lupa myspace. so, jom sama2 kita aktifkan balik akaun myspace kita. hekhekhek. dah macam kempen je ;p

11 comments:

Alia Rahmat said...

alia tak de myspace !
nak bagi penampar jugak ke ? hik3

∫êℳå ℋiℳå₩åℛï said...

seyes akak xde myspace..
mane boleh bosan
g study gih....

♥♥ arabella ♥♥ said...

ade lagi ekh myspace...da lame da delete account..bhaha...

aRa ❤ aFiq™ said...

akak xde myspace.. slalu ukak yg pkwe punya jew.. ta taw men bnda alah 2.. :P

littledolphin said...

saya cakap betul.saya memang tak ada myspace.

masa form 4,barulah saya berjinak-inak dengan internet ni.hehehe

apasal tiba-tiba nak tolong myspace pulak ni? hihi

Ila Aqilah said...

haha..ila pun takde myspace tapi dulu men friendster..ekeke

Naqibah said...

Ade myspace, tapi dah lupe password, muehehe, :D

teha said...

alamak ! dh lupe password myspace.. hehe

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

best ke?sis tak da pun

Wanie said...

myspace? ade la bape kerat je kawan kat situ..haha

cik ungu said...

takde maispes.
fesbuk pun.

so saye tak tergolong dalam golongan lupe diri kan?



oyehhhhh!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

TOP COMMENTATORS

Get this commentators widget