sayang sayangkuuu :)

Monday, January 23, 2012

BAGI PENDAPAT PLEASEE :)

salam readers. macam mana cuti kong xi facai ni ? banyak dapat angpau? hihik. actually tak tahu nak hapdet ape. dulu sentiasa harap janganlah minat berblogging tu hilang tapi now, i admit. memang dah hilang pon. nak buat macam mana yea ? nak delete la blog ni. korang rasa camne ?

5 comments:

∫êℳå ℋiℳå₩åℛï said...

Xyah la...
Nnt susah la akak nak bergosip..
Huhu

teha said...

no no no ! jangan delete !

Cik Yuyu said...

WHT..? delete? dont. period. :)

Ckin Kembaq said...

Sebelum delete blog ni, re-check dulu niat sebenar berblogging...

1. Adakah kerana nak dapatkan follower ramai?
2. Kerana traffic?
3. Just suka2?
4. Tempat menghilangkan boring?
5. Untuk menyebarkan ilmu?
6. Kerana Allah?

Kalu menjadikan medan blog ini sebagai tempat untuk sebarkan ilmu untuk menjadi bekal di 'sana' kelak, maka kekalkanlah berblogging naa...ilmuNya terlalu luas dan terlalu banyak... carilah ia.. ^_^ mudah-mudahan akan mengalir pahala dari setiap ilmu yang dicurahkan...

p/s : hanya sebagai pendapat..hehe pilihlah yang terbaik naa... ^_^

zEri sAfEerA said...

jgn mcm 2. sy pon sm. mmg susah la nk dpt mood berblogging balik. tp mcm syg je nk padam sbab byk jugak kenangan kat cni. huuu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

TOP COMMENTATORS

Get this commentators widget