sayang sayangkuuu :)

Tuesday, January 17, 2012

BILA WEHH ?

salam readers. long time no see kann ? haha, aku pelajar cemerlang. haruslah busy dengan assignment yang berlambak2. lebih kurang artis yang hot2 tuu. kan susah kalau nak berjumpa dengan peminat kann ? macam tu lah jugak aku. harap korang boleh maapkan aku macam mana korang maapkan artis peberet korang kalau dorang tak reply tweet korang. ade kaitan ke ? abaikan.

okay, just nak inform aktiviti seharian aku untuk menghindarkan rasa syak wasangka korang terhadap aku. bukan ape, aku taknak reputasi aku jatuh. okay, aku just nak bagi tahu yang setiap hari masa aku dipenuhkan dengan aktiviti tido. time bila buat assignment kann ? jawapannya, aku tak buat. memang ciri2 nak dismiss.

nevermind, aku just nak tanya korang. agak2 bila lahh followers aku boleh cecah 10k ? muehehe.

7 comments:

Ila Aqilah said...

haha..sheda bahaya tu kalau asik tido je..

boleh sangat :)

si ngokngek said...

amboi hang bajet busy lg dr perdana menteri HAHA..

10K??mencicah keropok lekor ja larr..

KAMIHIDUP said...

kenalah rajin, hee. :)

teha said...

10k ? hahaha ! tggu laa 2-3 tahun lg

aRa ❤ aFiq™ said...

10k ? bila2 mse jew leh nek uh :)

aRa ❤ aFiq™ said...

10k ? bila2 mase jew leh nek uh :)

zEri sAfEerA said...

hahaha mcm lbih kurang je kisah kite?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

TOP COMMENTATORS

Get this commentators widget