sayang sayangkuuu :)

Friday, January 27, 2012

JAWAPAN TEKA TEKI :P

salam readers. takde ape nak hapdet. just nak bagitahu teka teki untuk entry ni. si gemok Muhammad Nazrul Irfan tu sebenarnya berusia 4 bulan 19 hari di saat aku post entry tersebut :)

so, jawapan yang paling hampir ade laaaa





miss inna :) tahniah. ni hadiah dari sheda

.




.




.




.




.




.



senyuman menawan plus flying kiss lagi :)

yang lain tu ade yang teka sampai 9 bulan sebab ape yea ? besar kann ? haih, mak budak ni bagi susu baik punya. heeee


p/s : rindu sangat kat si ipan tuu :(

9 comments:

KAMIHIDUP said...

Untungnya hadiah dia, special tu, hee. :-)

zEri sAfEerA said...

waaa caya la. siap wat segmen segala. hikhik :D

Cikpuan rara said...

oooo posing belakang pintu.ehehe

si ngokngek said...

rawrr..HAHA

miss inna said...

inna dtg nak tangkap plying kiss tu cepat2..takut org lain yg sambar dulu...hehe!

aRa ❤ aFiq™ said...

amboi bukan men spesel hadiah nye.. hehe.. akak lom smpt teka da ng hdiah..

epaa chenta said...

haha. kelas gituuuu dia punya hadiah. jarang nk dapat nehh

♕ Mr.IX ♂ said...

nak flying kiss gak la...chu~~~ :)

amna said...

wah, hadiah flying kiss. hihihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

TOP COMMENTATORS

Get this commentators widget