sayang sayangkuuu :)

Friday, January 27, 2012

JAWAPAN TEKA TEKI :P

salam readers. takde ape nak hapdet. just nak bagitahu teka teki untuk entry ni. si gemok Muhammad Nazrul Irfan tu sebenarnya berusia 4 bulan 19 hari di saat aku post entry tersebut :)

so, jawapan yang paling hampir ade laaaa





miss inna :) tahniah. ni hadiah dari sheda

.




.




.




.




.




.



senyuman menawan plus flying kiss lagi :)

yang lain tu ade yang teka sampai 9 bulan sebab ape yea ? besar kann ? haih, mak budak ni bagi susu baik punya. heeee


p/s : rindu sangat kat si ipan tuu :(

9 comments:

KAMIHIDUP said...

Untungnya hadiah dia, special tu, hee. :-)

zEri sAfEerA said...

waaa caya la. siap wat segmen segala. hikhik :D

Cikpuan rara said...

oooo posing belakang pintu.ehehe

si ngokngek said...

rawrr..HAHA

miss inna said...

inna dtg nak tangkap plying kiss tu cepat2..takut org lain yg sambar dulu...hehe!

aRa ❤ aFiq™ said...

amboi bukan men spesel hadiah nye.. hehe.. akak lom smpt teka da ng hdiah..

epaa chenta said...

haha. kelas gituuuu dia punya hadiah. jarang nk dapat nehh

Anonymous said...

nak flying kiss gak la...chu~~~ :)

amna said...

wah, hadiah flying kiss. hihihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

TOP COMMENTATORS

Get this commentators widget