sayang sayangkuuu :)

Wednesday, February 29, 2012

JAWAPAN AND PENGUMUMAN

Assalammualaikum.

hye, long time no see kan ? miss me ? ouchh, maluuu. okay, nak bagitahu ape benda pelik dalam entry ni. takde sorang pon bagi jawapan yang betul and mostly cakap takde benda pelik. act, ada. perasan tak yang mata budak tembam ni kecik sebelah. dari lahir lagi. mula2 mata dia sebelah tak boleh bukak. bila dah bukak, kecik pulak. perasan tak ? heee. tu jela yang peliknya :)

then, nak buat pengumuman yang aku akan berehat sementara waktu untuk menghadapi final exam untuk sem 4. sekejap je masa berlalu. rasanya baru je lagi pegi kelas pertama. hehe. and malam tadi, aku mimpi aku dapat pointer 3.956. hamek kau, tinggi point belakang. punya nak tunjuk aku terror. haha. mustahil lahh rasanya. tapi kalau ada rezeki, Alhamdulillah. doa2kan okay ?

so, ni jadual exam aku. so, alert sikit aku akan berehat dampai bila. jangan tanya cakap ke mana menghilang, rindu la ape. aku malas nak layan. bye

12 MARCH 2012 - MGT180
15 MARCH 2012 - AIS290
20 MARCH 2012 - MAF280
26 MARCH 2012 - FAR250
31 MARCH 2012 - AIS 300

p/s : bagi gap banyak2 macam aku study la pulak kann. of coz la berjimba.


8 comments:

ZWAN SABRI said...

untungla ada banyak gap.. btw, Good Luck! :)

teha said...

oh.. nak tgk semula muke budak tu.. hee ~

cIk JanNah said...

gud luck sheda!
try your best!!

aliff said...

hai..ni abg aliff la.. lawa blog km..mane km blajo.. abg pun de blog gak tp x la lawa cam blog km ni.. follower pun sikit jer, br 8 org he3..abg sje nk kumpul follower.. klu km free visit la blog abg kat : url http://ajaraliff.blogspot.com Jadi la follower abg skali ek..komen arr sikit2..

aliff said...

lawa blog km..mane km blajo.. abg pun de blog gak tp x la lawa cam blog km ni.. follower pun sikit jer, br 8 org he3..abg sje nk kumpul follower.. klu km free visit la blog abg kat : url http://ajaraliff.blogspot.com Jadi la follower abg skali ek..komen arr sikit2..

aRa ❤ aFiq™ said...

good luck taw syg :)
all the best ,study smart..

Ckin Kembaq said...

tudia..siap bagi jadual gi..hehe

MOMOCHAN said...

Goodluck ya!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

TOP COMMENTATORS

Get this commentators widget