sayang sayangkuuu :)

Tuesday, February 7, 2012

PLEASE BE NICER.

Assalammualaikum w.b.t.

aku tulis entry ni sebab aku nak tanya 1 soalan laa. aku ni rude sangat ke ? means, dari segi words. mungkin blogger lain tak kenal aku, tapi kawan2 yang dah jumpa aku hari2. aku ni macam mana yea ?

bukan ape, setiap kali kelas BEL, kompem miss latisha akan cakap ; sheda, please be nicer.
memangla nada dia bukan marah tapi banyak kali dia pesan. tadi lagi la, dia pesan aku untuk jadi nicer dalam assesment 3 nanti. dia suruh aku tanya elok2. haih.

mungkinkah dia ingat aku kurang ajar lepas dia dengar aku cakap kat hafiz,

eeee, ponggong besar

ataupon selepas dia dengar aku marah budi gelakkan aku ?

takkan tu pun kurang ajar ? cissss.

11 comments:

Kancil 8349 said...

cuba berbincang dengan pensyarah kamu...mengapa ia terjadi macam tu...mungkin ia dapat membantu...sebab pandangan orang berbeza...

ZURAINI said...

Erkk.. maybe dia dah misunderstood kot. But, x salah kan if kita berubah just jgn ada heartache je la.. chiil k? :)

aRa ❤ aFiq™ said...

tanggapan org len2.. akak taw sheda bek :)

cinta siswi said...

org susah nk faham diri kite.. yg pnting..kite tau kite cmne..

*siswi xkenal sheda but i know u r nice.. :)

akmadiela said...

kena blaja jadi lebih protokol meh. Sebab nanti dah masuk alam pkerjaan, tak boleh selambak badak jek ckp mcm tuh cik sheda. Makanya lecturer tuh mcm mengingatkan la.

L said...

hik3, kalu ada org tegur. then kiter sedar. berubhla..=) insyaallah boleh nice punya.. amiin

CintaZulaikha said...

tu bukang kuang ajor, tp ayat bergurau kot..kehkeh. dulu pon salu cakap cenggitu, skrg pon ada jugak, tp ngn adik je r, sb adik 3 suku..kehkeh

cIk JanNah said...

kadang2 intonasi suara kita buat orang salah faham. tak apa next tyme sheda control ayu ok?
hee :)

bloghok said...

wachaaaaaaaaaa

teha said...

dieorng tu slh paham kot.. hehe :)

Mr Iqbal Abdullah said...

maybe ur voice tone kot...i always misunderstood my friend of his voice tone....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

TOP COMMENTATORS

Get this commentators widget