sayang sayangkuuu :)

Wednesday, March 21, 2012

KEMBALI PULANG

Assalammualaikum. hye, Im back :)


rindu ? tahu daaa :) okay, aku open balik blog ni for a reason. before ni tutup pon sebab ade reason. so, hows exam ? my answer is LINGKUP. macam tak berbaloi la sem ni, usaha lebih dah tapi semua paper hancur. macam tak diberkati je. nak kata kutuk lecturer, takde pon. mak and abah pon dah restu tapi tak tahu la mana silapnya. something wrong somewhere. tapi, ape2 hal pon lets bygone be bygone. try harder for next and next sem. wish me luck.

and 1 more thing, goodluck for all SPMers. terutamanya adik aku laa. dik, kau kalau kau dapat lebih, kau diam2 jela. tapi kalau dapat sikit, kau cakap ' saya tak sehebat sheda meor '. boleh gituu ? haha. tapi deeply in my heart, I hope you get less A's than me. very deep deep. muehehe

p/s : dia pesan jangan call atau msg. biar dia bagitahu sendiri.

7 comments:

Ckin Kembaq said...

nanti cuba lagi akak naa.. ^_^

cIk JanNah said...

welcome back!!
alah dah usaha mesti ada kejayaan kan?

umishahirah. said...

kak sheda, same le kiteee. sedih tak terkate. hukk kan kan.
:(

aRa ❤ aFiq™ said...

wah da kembali menaip.. :D

L said...

insyallah.. lulus punya..=)

jom tambah ilmu sikit..=)
http://lolz-l.blogspot.com/2012/03/turunnya-nabi-isa.html

teha said...

hahahaha ! kesiann adik tu !

man said...

teruskan perjuangan..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

TOP COMMENTATORS

Get this commentators widget