sayang sayangkuuu :)

Saturday, May 5, 2012

I LOVE YOU, MUSUH !

Assalamualaikum readers. dah 2 hari tak update kan ? rindu korang ! *kadang2 kita terpaksa menipu untuk gembirakan hati seseorang :)


okay, nampak pic di atas ? kalau tak nampak, sila luaskan mata anda macam burung hantu. tak mampu, tutup je lappy tuu. bodoh kalau tak pandai nak klik gambar bagi besar. muahahaha. enough, just nak cakap kepada awak. lepas baca and kalau awak tahu itu adalah awak, yes itu awak. erkk, ape ni ?

dear awak, miss musuh. saya just nak cakap. dulu kita rapat sangat and now kita dah jadi musuh. tapi walau macam mana pon awak benci saya, saya harap awak maapkan kesilapan saya. saya tahu kita takkan jadi baik macam dulu tapi berilah sedikit ruang dalam hati awak untuk melupakan segala kesilapan saya agar hidup kita sama2 tenang tanpa ada dendam. I love You <3


8 comments:

|shuhadaothman|TM said...

Sabar dear. Shu penah rsa cmna bla kwn yg rpt sejak skolah mngah then tbe2 bole jd musuh sndri. Ape yg pnting , ignore ap yg dorg cbe bt and for sure doa. InsyaAllah one day Allah buka hati die :)

aRa ❤ aFiq™ said...

yes agree sgt ngn statement tu.. asal xnaik nama akak like status tu ? haha..

p/s : ptot la slalu tipu akak.. zzzz

Ardini Izzati said...

Ignore je musuh ni. Nampak sangat dia adore akak sebabtu dia ambik tahu pasal akak :)

Piqah Meor said...

hang memang ske cari msuh pown kan ? haha

Picoz Shupalula. said...

betol. musuh kite selalu stalk kite. huhu.

Tinta Lana said...

Assalammualaikum sheda.. :)

Betul la tu.. kadang2 kawan buat tak nampak je kehadiran kita, tpi musuh, kita gi jamban pun sibok amek tau,hak3. Dasar musuh betoi,hehehe

zera eira said...

musuh buat kita kuat. hater gonna hate. hehe

CikMai said...

kite tak mampu nak selalu happykan dan puaskan hati orang , kan :")

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

TOP COMMENTATORS

Get this commentators widget