sayang sayangkuuu :)

Sunday, July 22, 2012

AZAM PUASA :)

Assalammualaikum readers.

amacam puasa hari ni ? takkan dah tumbang kot. baru jam 11.30 chor. perangai dah macam budak 4 tahun puasa ni apehal ? getik aku tengok. cuba la puasa macam aku. lepas2 subuh aku jogging tahu tak. walaupun puasa, itu tak mematahkan semangat aku bersukan. nampak tak motip aku kat sini just nak cakap aku kuat ? NAMPAK ?


kalau dah siap CAPS LOCK pon tak nampak lagi, kompem ni Ramadhan terakhir korang. muahahaha.

dah, intro kemain panjang and kuangjaqqq.

actually nak share sikit azam puasa aku tahun ni. kelas kau mariaa, ingat azam tahun baru je ke ado ? no no no, dengan sheda meor tiap2 masuk bulan ada azam tersendiri. cewwaahhhh


azam puasa ni kalau boleh aku nak berhenti mencarut. siapa blogger yang dah lama kenal aku, kompem tahu yang aku ni kuat mencarut. serious dah bape tahun azam ni tak tertunai2 lagi. so, sempena puasa tahun ni aku nak tunaikan azam ni. yela, orang kata puasa ni bukan sahaja menahan diri dari lapar dan dahaga tapi melarang diri dari sebarang kemungkaran kan. InsyaAllah. doa2kan aku tau.


korang macam mana ? takde azam puasa ke ? share la :)



23 comments:

tirahzairi said...

selamat berpuasa deq....
bgs ada azam...
akak berazam puasa penuh taun nie...hehhehee...

Hanisah Jumadir said...

go sheda! :D

Edy Fee said...

hehe biar betul kuat mncarut

salam ramhdan/heheh
jemput promote or join my 1st contest
http://edyfee.blogspot.com/2012/07/my-first-give-away.html

Niswatus Solikah Samik said...

haha! yeke kuat mencarot ni.. oke2.. semoga azam pose tu tercapai dengan jaya nya oke! :)

zacky786 said...

azam ? mmm nk beribadah sebaik mana yg boleh :D n mencarut2 xmo k..

|shuhadaothman|TM said...

mane boleh dy sorg je ad azam. kte pon ado. muehehe. azam puasa kali ni nak tahan dari makan benda yang di pantang. sbb posa kali ni je kena dok pantang2. haih ^^

Si Matatajam said...

Alhamdulillah ada azam camtu.. Harap jgn la dok carut2 lagi.. Tak baik dik...

Ameerul Ashraf said...

HAHA!
azam kuat btol..
~selamat menjalani ibadah puasa :)

Ardini Izzati said...

Azam dinie, sahur wajib bangun. Haha. Asyik terlepas je sahur tahun2 lepas. Haha. Ni lah akibatnya kalau terbalik siang malam --"

eMMe said...

Selamat berpuasa!
Akak singgah n folow ur Sheda!
thx singgah blog akak...

Nurul Husna Mohd Hassan said...

fighting! :)

iema ackles said...

selamat berpuasa sheda..
meh la datang umah akak... buka sesame...heeee

nur anis said...

azam puasa nak kurus,...hehe

Fatin Farhana Binti Ramli said...

puasa tahun ni best .. dapat buka dengan famili .. HUHU

Bobo said...

bobo azam nak puasa penuh tahun nie hehehe..

deno said...

selamat berpuasa.... :)

izan mama mia said...

semoga azam terlaksana..

Liyana Izzati said...

Hahaha. Azam saya ramadhan ni nak balik kampung tiap tiap hujung minggu tapi tak tahulah tertunai ke tak ni.

permata biru said...

follow sini balik..salam perkenalan..:)

dyabunga said...

azam nk cari pendiam..hihihi

Masha Meisters said...

azam ada...nak puasa penuh...hihi..tapi xdapekkkkkk

CintaKhadijah said...

Ck harap awak berubah.







muehehehe

zEri sAfEerA said...

hahahaha :)) intro punya la

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

TOP COMMENTATORS

Get this commentators widget