sayang sayangkuuu :)

Saturday, August 25, 2012

RAYA 2012 :)



Assalammualaikum readers.

seperti yang dijanjikan, erkk. request korang kot. korang yang nak kan tengok gambar raya aku ? aku kalau boleh taknak tunjuk sebab nanti ramai comment cun la, cantik, comel. aku segan kot. tapi dah korang merayu2 nak tengok, nah aku bagi. hihik. #perasan



#EID1 bermaafan di pagi raya dengan mom and dad.

#EID1 mempersembahkan. peewit. cantik kan ? HAHA

#EID1 my lovely cousin :)

#EID1 sesi bergambar. ramai kan. family abah, ade adik beradik 10, kau tambah dengan menantu, cucu lagi, tak ke runtuh dewan tuu ? -.-

#EID2 beraya bersama anis dan yani di sekitar sungai siput :)

#EID3 beraya bersama nana and fasha. sudahnya, ke AEON18 tengok movie. haha

#EID4 raya di kampung abah. act, pegi ke rumah kak ah. dia bertunang. laju je aku amik gambar bersama, amik berkat kot tahun depan aku pulak kann :P

#EID5 ke manjung beraya bersama qiela and kak ain. yang lain tak sempat jumpa sebab masing2 kat kampung lagi. wuuuu T__T

#EID6 geng manjung datang sungai siput. konvoi ramai2. sumpah terharuu :'( thanks korang semua. tahun depan jumpa lagi.


kesimpulannya raya ni duit raya aku rm143 je. sapa2 boleh tambah ? nak bagi num akaun ni -.-

#SELAMAT HARI RAYA



18 comments:

zera eira said...

yang baju mewwah tu comel lahhh. nak mintak no fon. :))

Izara4eva™ said...

raya ke 6 tu budak bju ijau tu kecik gile.. HAHA

Liyana Izzati said...

Hahaha. Akak yang baju merah tu cun lah. Haha. Kirim salam lah kat dia eh. Haha. Selamat Hari Raya kak. Maaf zahir dan batin.

CikMai said...

cun la, cantik, comel. hahaha

Munie Blushious said...

uwaaaaaa.. berhari2 eh raya.. sy raya 2 hari je.. pastu, tido je memanjang.. siap dpt duit raya lg tuh.. hebat btol.. hihi

ros_reeza said...

Selamat hari raya Aidilfitri ;)

wah, still dapt duit raya ek.. nak jugak :)

CintaZulaikha said...

mak aihhh, cantik btol awek pakai baju merah tuh...hehhhe

selamat hari raya yer dik

Masz Sidek said...

memang yg pakai baju merah tu CANTIK... pewittt...

tirahzairi said...

lawa nye die....hihi

KorN said...

cun la, cantik, comel yg baju merah tu.. ehhh.. hahaha... merahnya makngah yer.. hehe

Eein Azryn said...

Cantiknya diaa.. Hehe. Selamat Hari Raya!

Masha Meisters said...

amboi....raya sempat lagi karaoke ke tu....haish!

teha said...

wah2 ! rye sakan nmpk.. hihihi :)

Hasrina said...

banyak tu duit raya.

p.s. selamat hari raya dan selamat menyambut kemerdekaan

cik mun said...

samat hari rayer awok~
cantek baju raye die..

zEri sAfEerA said...

143 je??? wow,,, ok la 2. meh cni ckit. hakhak

Everything's Everythings said...

selamat hari raya~~
serba merah eh theme tahun ni ^^

Picoz Shupalula. said...

Waaah.. besh nya ada keluarga besar! anw, cantik laaa kak sheda. merah!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

TOP COMMENTATORS

Get this commentators widget