sayang sayangkuuu :)

Friday, September 28, 2012

TAKDE TAJUK

Assalammualaikum readers.

long time no see ya ? haha, sorry2. busy la nak final. *kat twitter aktif ja -..-

twitter takpe, tweet pakai phone je. senang. blog pulak nak kena bukak lappy bagai. renyah, payah. nampak tak permainan dia ? haha


k, objektif aku update entry ni sebenarnya nak korang doakan aku untuk final minggu depan. sedar tak sedar dah sem 5 dah aku ni. tapi muka still maintain cute. ehem.

di samping itu, aku jugak nak mintak maap sebab tak bw kat blog korang yang cute2 semua tu. tak sempat. aku janji, cuti sem ni aku akan merapatkan kembali silaturrahim di antara kita. HAHAHA. skema tapi comel kan :)



*nah setempek gambar comel aku kalau korang tak percaya


akhir kata, salam sayang dari aku untuk korang semuaa. aww, terharu kann. babai !


9 comments:

zera eira said...

gudluck sheda! aduhhh comell nyaa! :O

Fiza Suhaimi said...

muka maintain cute! heheh.. good luck sis! ;)

Syafiqah Othman said...

heheh.. cute kak ni.. :D hee^^ memang muka mntain cute. :D

Anne Nurain said...

kaler tudung mengingatkan ku kepada eskrem paddle pop.. yummy! haha..

btw, gud luck for u final exam! :D

-meeSUPERGIRL- said...

selamat berjaya :)

Izara4eva™ said...

pgsn jap baca entry ni.. haha..

good luck syg :)

Ila Aqilah said...

sheda! macam mana exam? hehe good luck :)

Hasrina said...

nice rainbow bawal likeee

shuhadaothman said...

balik sg.siput meh singgah taiping dulu cik kak ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

TOP COMMENTATORS

Get this commentators widget