sayang sayangkuuu :)

Friday, November 9, 2012

NI MAKANAN DIA

Assalammualaikum readers.


yeayyy, first time dapat result thru email. before ni, result tak pernah sampai pon. ceitttt. sem ni UiTM sayang aku lebih. hihi. result pon boleh tahan awesome. still takleh lawan adik aku. dia dekan. kbai.




aku dah nekad, nak tunggu result pagi esok je. bukak student portal, dapat tahu then tido. takdela bangang sangat nak tunggu email masuk, tak masuk kena tekan button refresh sampai lebam. sedap tido, mangkok ayun tuu (adik aku, nama panggilan sebab dia dekan) tu masuk bilik bagitahu result dia kat aku, mak and abah. ohh yea, aku tido dengan mak abah lagi. weeeee


then, mak abah cakap congratz and tanya result aku. dengan nada sedih aku jawab, tak tahu lagi. ye, nada sedih. bangang apa aku nak happy untuk dia. and korang expect aku boleh sambung tido seolah2 takde ape yang berlaku ? jenuh aku pejam rapat2 still takleh, dalam hati memang kau dah kena carut dik. tapi takleh tulis kat blog. hahaha


so, terpaksa la aku membangangkan diri tunggu depan lappy bukak gmail. refresh inbox. hasilnya ? HAHAHAHA. gelak kan ? maknanya happy :D thanks Ya Allah. segala urusan dipermudahkan :) ada lagi 1 sem, kena maintain. InsyaAllah nak sambung akaun. membe aku degree akaun kat shah alam dah welcome kat aku dah. tunggu ye kak. huhu adiossss



20 comments:

CikMai said...

1 sem lg, go go go chaiyok.

Mira Cikcit said...

Congrtas!

Mrs Velentine said...

chayok2///tahniah

CintaZulaikha said...

hehhe, k la tuh leh maintain....caiyok2

Lady said...

huip ! nie boleh tolong kirekan ni :) 3.2* kan ? tu xtutp tu :) tahniah :)

Nur Afrina said...

tahniah ye~semoga semester seterusnya akan lebih sukses! :D

deno said...

tahniah!!! nampaknya kita sama sem 6 next sem... sis extend dua subjek sbb sakit baru ni... tinggal paper far360 dan MAF320.. sama2 kita grad tahun depan ya dik :) insyaallah...

NIA SI DRUMSTICK said...

kalau kite, mmg sggup xtido..tggu smpai 4pg pon sggup..ahahah
congrats yepp!!

Anne Nurain said...

congrats! dah x nebes lg kan bila dah tau result?hehehe

cik mun said...

tahniah ye..mun pun..alhamdulillah..lulus sume..

shiyda said...

waa ! tahniah dear :)

zila manaf said...

akaun? junior a nih hihi

zera eira said...

sikit lg tu sheda. me, supporting u. always!

tirahzairi said...

lagi 0.2 nak dekan...eh, kantoi plak...hihi.....(jgn marah deq oiii)

tahniah!!!

KorN said...

alaa knapa di blurr kan... eh org sg siput jer rupanya... hehehe

shuhadaothman said...

congrats sheda! do the best next sem :)

teha said...

wah2 ! congrats :)

BlueiceButterfly said...

tahniah2..xpe cuba lagi sem depan :)

Orkid Edyliyne @ OrkEd said...

tahniah... selamat berusaha... ^^

CikMai said...

hahaha kaburkan mcm tak nak kaburkan mmg la nampak.hahahaha..lawak la akak ni...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

TOP COMMENTATORS

Get this commentators widget