sayang sayangkuuu :)

Friday, April 12, 2013

WEEEEHUUUUUUUUUU !

Assalammualaikum readers.

mak ai, aku tak sentuh lansung blog ni tahun ni. haha, busy fokus dean list last sem kan. so, macam mana kawan2 semua ? ada baik ka ? hmmmmmmmm, aku baik2 je. just suara ella ni tak hilang2. biasala tu kan. suruh practice jadi artis gamaknya. haha

banyaknya nak luah kat dalam blog ni tapi tak berkesempatan lagi ! sepanjang sem last ni, macam2 dugaan, cabaran, cuka, duka, happy, sad yang aku tempuhi. ehh

korang nak aku cerita ke ? aku boleh je tapi aku tak yakin blog ni ada readers lagi. muahaha. tapi tak kisahlaa, nak baca or tak. aku tetap nak coretkan di sini. acecehhhh ! tapi kan, taknak cerita. just nak tunjuk gambar. see yawwwww






BBQ di Gua Kelam



Dinner PERSIDA UiTM Arau



Dinner DAIS di Putra Palace


Di Academic Height bergambar bersama Last Batch


Sport Day PERSIDA 


Presentation ENT 



Study di Library during study week





Hari terakhir bersama selepas exam sebelum berpisah :'(

ohh yea, malam dinner DAIS kat Putra Palace tu, ktorg ada buat persembahan. nak tahu persembahan apa, tengok la kat youtube. hihihi. mesti tengok. best tau !

k laa, sini je. untuk kawan2 semua I have something for all of you. THIS !

When we first talked to each other
I knew we would always be friends.
Our friendship has kept on growing
And I'll be here for you to the end.

You listen when I have a problem
And help dry the tears from my face.
You take away my sorrow
And put happiness in its place.

We can't forget the fun we've had
Laughing 'til our faces turn blue.
Talking of things only we find funny
People think we're insane-If they only knew!

I guess this is my way of saying thanks
For catching me when I fall.
Thanks once again for being such a good friend
And being here with me through it all. 

 

 

babai, till we meet again. In shaa Allah, aku sayang sangat kat korang :') thanks for all moment yang korang bagi ni. aku appreciate sangat2. aku takkan jumpa kawan sehebat korang. ada jodoh, kita study sama2 lagi k. in degree maybe :)

 

p/s : aku menulis dalam sebak dan tetiba tappp, airmata berguguran.

 

  





8 comments:

Lady said...

wehhuuu kembali setelah sekian lame menyepi.. selamat bercutii.....

Izara4eva™ said...

hai adik bakal dean list ! hehe.
seronoknya last sem dia. last sem akak dlu hampeh ja -.-

umishahirah. said...

wahhh da habis dip daaa

saifudin abu izzudin said...

nice day :)
Bermimpilah tentang apa yang ingin kamu impikan,
pergilah ke tempat-tempat kamu inginkan,
Jadilah seperti yang kamu inginkan,
karena kamu hanya memiliki satu kehidupan
dan satu kesempatan untuk melakukan hal-hal
yang ingin kamu lakukan

http://www.nolimitadventure.com/

NORSHAHFEZA HAMSAN said...

mesti sedih nk pisah dgn kwn2 kan,,

Miss Zahirah said...

tema color block erk..
so colourful..

Cik Mun said...

samala kita..setiap pertemuan ade perpisahan kan..

tenku butang said...

cantiknya color2 dlm gambo tu.. best kan dapat hangout dgn kawan 2ramai2 camni

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

TOP COMMENTATORS

Get this commentators widget