sayang sayangkuuu :)

Friday, November 19, 2010

SEKOLAH

tibe2 terasa rindu nak sekolah..teringat zaman sekolah bile bukak fb junior.dorg letak gambar dorg budak2 kelas.waaa.nmpak gmbr ckgu2 yg byk menabur bakti.terasa sebak sebab dulu xpernah nak menghargai zaman sekolah..

then,rindu kat junior2 B-12.betapa bestnye bile kite tinggal 1 dorm dulu even juz for a year!yea,terlalu banyak memories kite bersama.akk selalu ingat korg.hope korg pon mcm tuu jgk :))

kat u ni xbest.msng2 buat hal msng2.meby aku pon baru lagi,so xtaw life sebenarnye.

tp aku memang dapat rasakan zaman sekolah yang terbaek!belajar dlm 1 kelas,berkongsi whiteboard,friends n teachers n also homework.HAHA

seriously,im badly miss all of my buddies :)korg friends yang terbaek!sumpa,XTIPU ^_^

kalau tak,nak wat gathering this saturday tapi sume pakat bz.everyone getting their own live.aku punn.so,nak wat cmne >>

aku punn dok umah ni xbuat ape2 punn.tapi meby stat minggu dpn bz sket nak uruskan wedding my sis,weeda meor.tetibe aku pulak yang rase gementar.yela,pengapit taw!dorg sume drop2 aku suruh pakai heel 6inch :)

waaa!kejam gle expecially my 2nd bro,meor sharfizal.i tinggi oke!jgn pandang rendah kat budak comell ni.wahh!!comell ke??yes,i am.HAHA :^ urm,tapi nanti tyme dia kahwin aku risau aku yang gabra la.ehh,tibe2 >>

bukan ape,aku risau aku jadi bualan orang.yela,orang cantik mesti jadi perhatian orang ramai kan.ni la yang aku takot2kan..

firstly,bila aku cantik2 orang akan ingat aku la pengantinnye.hehe

second,nanti kaklang akan marah aku sebab bertukar suami.hoho

third,aku risau makcik2 n pakcik2 akan usha aku utk buat menantu.HAHA

kalau takk,byk lagi perkara yang aku takot tapi cukupla aku senaraikan ni dulu.risau pulak masuk paper. tajuk depan METRO : 'ADIK DITETAK MATI DISEBABKAN KEJELOUSAN'. keh3

urmm..yang pasti wedd ni akan berjalan dengan lancar tanpa sebarang masalah. INSYAALLAH =)

so,di kesempatan ini aku nak menjemput korg semua untuk hadir ke kenduri kahwin sis aku ni dekat SUNGAI SIPUT.sape2 yang nak datang,contact aku dulu yea.nak pastikan makanan cukop.hehe

and 1 more,sape yang rase umah aku ni cerok n hina,xlayak utk dia menjejakkan diri ke rumah aku atas wat eva alsan like KAMPUNG,tak payah datangla..aku taknak korg rase xselesa oke!fullstop :)

sampai sini sahaja.ade ape2,aku tulis later oke.daa

2 comments:

Naurah Jasmin said...

METRO : 'ADIK DITETAK MATI DISEBABKAN KEJELOUSAN'

ak rase statement ni kne tuka sket...


'ADIK DITETAK MATI SBB KEPERASANAN'

bole jd....

sheda said...

haha.hmpeh ko..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

TOP COMMENTATORS

Get this commentators widget