sayang sayangkuuu :)

Friday, March 25, 2011

BABI SAPE TENGAH JALAN !!!

korang, please pray for my dad. he excident yesterday morning because langgar babi yang da mati tengah jalan. sape la punya babi tak bawak masuk reban tuu. bodo betol ! abah excident pagi semalam tapi pagi ni aku baru tahu sebab kaklang post status kat FB kata abah excident and dia nak balik. WTFrog lol ! no one tell me ??? can u imagine that. terus call mak and mak tanya mana tahu ? hati da sebak, mata da berlinang tapi mak cakap tak teruk. jangan risau. just luka 1 badan sebab terseret atas jalan. takde patah2 pon. mak tak bagi balik, aku kan da nak final. aku nak balik wehh. aku dok jauh2 kat sini kalau ada ape2 jadi, mesti aku orang yang lst tahuu. sedih r :'( tapi esok aku ada kuiz and game pulak. takpela, kaklang nak balik. nanti dia inform betul ke tak teruk sebab mak tu nak jaga hati ktorg je. so, hope he get well soon. sayang abah !


p/s : Allah mengetahui setiap apa yang terjadi pada hamba2nya :(

4 comments:

Saiful Nazmi said...

Semoga abah awak cepat sembuh...

shedameor said...

thankyouu :(

cik bahulu oren said...

jgn risau sgt ye sheda
insyaallah abah sheda xde pape
doa2 bg dia cpt sembuh :)

shedameor said...

terima kasih kak. harap2 macam tu laaa :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

TOP COMMENTATORS

Get this commentators widget