sayang sayangkuuu :)

Tuesday, March 29, 2011

EX-BOYFIE

okay, hari nak story about mamat2 yang pernah bertakhta di hati aku ! puih :P geli laaa. mati aku abg ji baca karang. KAH3 :DD

okay2, ubah topik. kita story mory about ex2 korang. amacam ? HAHA. ha, cepatla cerita, aku tunggu ni. hehe

aku bosan la petang ni and memandangkan da lama tak post something, so aku nak mengupas isu ex-boyfie ni. mengikut kajian aku, aku mendapat maklumat bahawa remaja mula bercinta seawal 12th lagi. *ayat nak skema je :) ohhmaigod, so am i ! haha. ehh, tu cinta monyet laa. tipula bercinta umur 12th kekal sampai ke jinjang pelamin. maybe ada, tapi aku tak jumpa lagi. kalau ada, tolong bagitahu yea (:

urm, act just nak bagitahu aku dengan ex2 aku semuanya baik je dengan aku after break. ohh, btw abg ji yang ke-36. no ! itu kak sue okay. sorry kak su, ter-mention pulak about that. yeahh ! u are the playgirl one. mampos aku kalau dia baca tapi sebab aku tahu probability untuk dia baca benda alah ni is zero, so i berani nak tulis about her attitude here. kui3. *tido luar jugak aku malam ni :P

hurm, back to the topic. yea, i'm close with my ex-boy. boleh pulak sembang macam takde pape berlaku antara ktorg. biasala, bercinta zaman sekolah. bukan feel ape2 pon. ikut kawan je. orang bercinta, kita pon gatal nak ikut. dulu kalau takde pakwe, maluu sangat. nanti orang ingat kita tak laku. biasala, tak matang lagi. dulu pakwe boleh pass2 kat membe je. hoho. tapi sekarang, kalau boleh takde pakwe pon takpe sebab boleh more concentrate on study. hidup bebas je, takde membazir kredit. btw, pakai la Digieasy. free call + message :) *selingan je* so, kesimpulannya siapa yang takde pakwe tu takyah gatal2 la nak cari and yang da ade boy tu, sila break off sekarang jugak :) ki8 ehh, abg ji. jom break ? i tunggu u lamar i je terus. amacam ? lalalalala

AWWWWW ! (:

p/s : time kecik2 suke main kahwen2. woot woot ^^

12 comments:

Arpiiz said...

antara ex saya ialah misha omar..muahahaha

Lina Ismail said...

pling bensi time 1st couple. cm haram jew !

shedameor said...

arpiiz : wow, anda hebat dapat merebut hati misha omar :)

shedameor said...

lina : si afiq tu ke ? hehe

faralovexx said...

cnta zaman skolah adelah ksalahn pling besar prnh sye buat...hahahah....nyesal jer smpai skrg..xmtured lngsung time tu

shedameor said...

kann kann ? sume org rasa mcm tu yaww :)

zahra said...

tak yah becinta..
bila dah sedia, kahwin je terus..
hee..
kepada yang masih lai study, tumpu study dlu.. bukan pe, kalo fail study, wat malu je..

dah abeh blajo, cari keje best2..dah dapat keje baru cintan..
nak bercinta pon rasa hepi..

ziera said...

skrg aku benci 1st kapel aku...huh !

shedameor said...

zahra : betul3. setuju gilaaa :)

shedameor said...

ziera : laa,nape pulak ?

Cik Moon said...

time kecik2 suka main masak2..hehhee

shedameor said...

cik moon : hehe, skrg pndai masak tak :P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

TOP COMMENTATORS

Get this commentators widget