sayang sayangkuuu :)

Tuesday, March 8, 2011

MAK, ANAK SAMA JE :P

haha. gelak duluu :DD korang tahu tak, aku da lali bila orang cakap aku ni minah gosip. semua cerita orang aku tahu. bukan aku busy body okay ! da orang nak cerita kat aku, aku dengar jela. well, i'm good listener yeahh. kalau taktahu, ni aku habag kat hangpa semua. haha. ni aku dapat lagi satu nama - MELODI. hoyehh ! saya seronok sangat :). terima kasih kak sue bagi saya gelaran sebegitu. haha. jap jap, apa kaitan dengan tajuk kat atas ? ni haa, hari ni sehari suntuk aku tak pegi kelas. amek kau, 4 kelas aku ponteng. makin menjadi2 pemalas aku. camne nak dekan ni ? takpee, lecturer sendiri cakap bila naik sem berganda2 pemalas. okay, kajian anda terbukti :p berbalik pasal tadi, aku pun sedap jela tido kan. bangun kul 10, tergerak hati nak tepon mak.

sheda comey : assalammualaikum. mak tengah watpe ?

mak : takde watpe. rehat2. ehh, takde kelas ke ni ?

sheda comey : errr, ponteng *takleh nak tipu memandangkan suara macam ramli sarip baru lepas bangun tido* :P

mak : haa, ni da mula la ni bla3 *mengepek*

sheda comey : mak, abah keje ke ? *ubah topik*


-sembang2, bla3, nak sign out da ni. haha *letak fon*-


mak : *pssstpssst* malam satgi tipon mak balik *suara sangat slow*

sheda comey : nape mak ?

mak : ada cerita sikit. sekarang ni abah ada. malam nanti mak ada kat uma, senang sikit nak sembang.

sheda comey : ?? lol


haa, u see ? mak i pon kuat gosip okay. terbukti. malam satgi i bagitahu korang apa berita hangat dari kampung tu yea :P


p/s : mak saya cantik ikut kecantikan saya. daaa ? HAHA

6 comments:

aleen aiden said...

hahah.apela yg digosipkan anak beranak tu. :P

blackrosehunter said...

anda ditag..sila ke link ini..

http://creativmum.blogspot.com/2011/01/sudikah-anda-jadi-follower-kami.html

shedameor said...

aleen : hehe. ingat nak cerita tapi macam secret je. xdapat laaa :)

shedameor said...

blackrosehunter : okay :)

Kierra said...

UITS.. jgn ponteng dah taw.. hahahhaha.. comei ngat ah~

shedameor said...

kierra : haha. okay, ececeh. macam dia tak penah ponteng je :P ape yang comei ?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

TOP COMMENTATORS

Get this commentators widget