sayang sayangkuuu :)

Wednesday, April 6, 2011

DINNER PERSIDA UITM ARAU, PERLIS

okay, ni happy nak cerita semalam join dinner sebab sem lepas tak join. part 1 kan, malu2 lagi. awww ! ramai orang nak buat bini kan kalau maluu ? mummy ! siap sedia la kalau lepas ni ramai rombongan cik kiah ke sungai siput kome :P HAHA. act, dinner tu agak bosan sebab tak banyak aktiviti. just makan, anugerah dekan, persembahan sikit2 tu je. tapi not bad laa, sebab student yang arrange kan. dorang pon mesti busy study lagi. takpe abang2, akak2, kami paham. *walaupun bosan. heeee*

hurm, disebabkan ktorang siap mengalahkan mak datin sangat sampai make-up pon hancur, dalam pukul 9 baru ktorg gerak even majlis da start jam 8.30. then, takde tempat duduk lol. tapi kakak part 4 ni bawak ktorg pegi 1 meja yang da ada orang duduk kat situ. kakak tu suruh ktorg duduk kat situ and manusia yang sedia asal duduk situ bangun and merempat. kami taktau lakenapa boleh jadi begitu tapi mengikut instinct aku,aku rasa sebab ktorg hot sangat kot. huhu, sampai orang lain pulak beralah dengan ktorg. tak caya ? tengok jela gambar ni. kompem kome semua LIKEEE ! :)

with miera :) pengantin yang lari :P

with ika :) lari tema la minah ni !

with mery :) andartu yang dipinggirkan orang kampung :P

aiman, miera, sheda, ika

rock babehhh !

3 of us :)

laila again :)

yuhuuuu :)

with ija :) punjabi mari !

with munie :) versi kimono

with anis :) comel lorh !!

me >> shedameor = baju cabuk je :(

kat lobi dahlia :)

di bilik munie :)

with wawa :) cheongsam meh !

lastly, nak cakap ni. aku lah PROM QUEEN malam tuu :) apa ? buat muka tenuk pehal ? tak percaya la tuu. ini serius beb ! HAHAHA :DDD


p/s : tak sabar nak tunggu part 4 untuk handle dinner ni pulak :)

10 comments:

watifah said...

ececece,,btol ke ni kak sheda??haha..tahniah!

cik bahulu oren said...

pink nye mkcik..hehehe

shedameor said...

watifah : ehh, tahniah kenapa pulak ? perli eaaa :(

shedameor said...

cik bahulu oren : naseb baek tak merah makngah yea :)

tia said...

cantik2 la korang ni!

Munie Blushious said...

sis cute pkai bju pink ! i love pink !

shedameor said...

tia : hehe, thankyouu :)

shedameor said...

munie blushious : thankyouu. love pink tooo :)

Herlisyatt said...

serious sume cantik2 gila.

:D

shedameor said...

hehe. thankyouu :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

TOP COMMENTATORS

Get this commentators widget