sayang sayangkuuu :)

Wednesday, April 20, 2011

GOODLUCK SEMUAA !

ECO 120 - 21 APRIL 2011
BEL 260 - 25 APRIL 2011
QMT 181 - 26 APRIL 2011
FAR 150 - 27 APRIL 2011
AIS 150 - 30 APRIL 2011

ayuh kawan2 ! time to speed now. biar pecah otak, asal result gempak :) GOODLUCK untuk korang semua yang tengah berjuang habis-habisan final exam sesi JANUARY/MAY ini. pray for u ollllsssss semua lahh ! semoga kita tenang menghadapi peperiksaan yang kita nanti2kan tu right ? :P

kepada group ACD 2Bz, buat betol2 yea. banggakan lecturer kita and sem ni kita semua pulun dekan yea. takkan nak bagi anis je kann ? so, bangun semua pergi study :)


anis, diela and aina. pastikan kita wajib ke dinner sem depan < naik pentas, amik sijil dekan >


kepada wasaaaaaaabbbbbbiiiiii ! buat elok2 yea korang. jangan duk terkekek je kat bilik munie tuu. tak dapat join korang study sebab korang start lambat. aku da nak tido. huhu




and last, untuk abg ji. buat elok2 yea sayang :) awwwwww ! dekan lagi tau sem ni. biar dekan lahh tiap2 sem, nanti duet PTPTN tak payah bayar. da kahwen, kau tolong bayarkan duet PTPTN aku je yea ? kau da promise kann ? haha




p/s : nervous campur excited nak balik rumah. aku da siap pecking barabg u olllsssss !

12 comments:

syufaa said...

gdluckkkkk! ^_^

shedameor said...

thankyouu :)

cik bahulu oren said...

sheda,sabau2 la nk blik pon
xm blom mula,brg da packing ;p
anyway, gud luck my sis :)

Dhiya Farihah Razak said...

All the best miss shedameor.
InsyaAllah dean list this sem
^_^

shedameor said...

kaka : hehe. smngat nak jumpe mak. thankyouu kaka :)

shedameor said...

dhiya : hehe, insyaAllah. thankyouu tau :)

watifah said...

wat leklok!heehehe..anugerah dekan tu cmne?kena pointer bape bru ley dpt?

shedameor said...

thankyouu wan :) anugerah dekan tu kalo dapat poiter 3.5 above. kalo dapat pointer bagus 3.9 ke or 4.00 boleh dapat biasiswa tau. untung :)

watifah said...

besnye!kak susah x??haha..ye la..bkn senang exam dia kn..

shedameor said...

urm. agak susah la sebab silibus sama banyak mcm subjek kat sekolah tapi kita belajar hanya 14minggu even 5 subjek je. hehe

farahashim said...

ouh eco!!! membunuh..HAHA xD senang x eco hari tuh??

shedameor said...

alhamdulillah. so far, boleh buat. nape ?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

TOP COMMENTATORS

Get this commentators widget