sayang sayangkuuu :)

Wednesday, May 25, 2011

FRUSTRATED :(

give me the sunshine
give me some rain
give me another chance
to grow up once again


sem 3, tunggu aku. aku layan kau baik2. please bagi hasil yang terbaik untuk aku tahu ? jangan buat macam mana sem 2 buat kat aku. hoih ! sedih gila ni.. nak check paper balik wehh ! aku confident dol buat ECO101. nape kau buat aku macam ni ? tak kenang budi la kauu.

neway, mak pon tak marah dengan result tuu. maybe kena usaha lebih lagi okay shedameor ? yess, i will. thanks to pikah, nuen and abg ji sebab bagi supports. i appreaciate it. lurve fena, kita fight sem depan jela ea ? HAHA

untuk paper QMT181, kau sangat pelik kann ? hari tu aku bagai nak rak menangis sebab kau buat aku kecewa. alih2 kau cari aku balik. thanks sir azlan, give me A even ada - belakang tuu :P





p/s : balik arau untuk sem 3 sabtu ni :)

12 comments:

KAMIHIDUP said...

sabau jela. :)

shedameor said...

oryte :)

cik bahulu oren said...

work harder sem dpn :)

Heidi Shafiq said...

result aku bese2 je sem ni.. haishhh...

ïêmå å¢klê§ said...

study elok2...
gluck (^_^)

ibnubaba_04 said...

wt ilex2 je

shedameor said...

oke kakak :)

shedameor said...

heidi : sama la kita. usaha lebih lagi ea sem ni :)

shedameor said...

iema : thankyouu :)

shedameor said...

ibnu : oryute bro :)

Cik Nyna said...

hoi dapat brpe ?

shedameor said...

2.96 je wehh. terok :(

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

TOP COMMENTATORS

Get this commentators widget