sayang sayangkuuu :)

Thursday, May 5, 2011

MINTAK MAAP

nak mintak maap ni dari hujung rambut ke hujung kaki sebab da lama tak update :)
*kesah aku ke wei kau update ke tak*
nvm, janji aku nak mintak maap kat peminat setia aku yang tiap2 hari menunggu aku untuk update entry terbaru. kan muniemmy mohamad ? hak3
wehh, sorry laa. act, broadband baru bayar.
and now kat rumah, so paham2 la internet lembab macam siput.
duduk pon kat sungai siput kann.
and lagi satu, sekarang ni busy berniaga la wehh.
da tiga hari meniaga ni, untuk 1st day dapat RM40.
2nd day, RM48.50.
and untuk hari ini, RM46.
alhamdulillah, rezeki kann.
just keluar modal RM20 tapi dapat untung lebih 100%.
boleh la cari duet nak enjoy cuti2 ni.
asalkan, duet tu datang dari sumber yang halal kann ? :)



p/s : mari beli nuget, karipap, sosej, macam2 ada :)

19 comments:

ubi said...

meniaga ape?

Cik Nyna said...

ko niaga pe wehy ?

cik bahulu oren said...

sheda meniaga apa je?

shedameor said...

ubi : meniaga makanan2 segera je. nuget2 tuu.

shedameor said...

nyna : aku meniaga kat lorong haji taib.. kui3. ikot jejak langkah kau :P

shedameor said...

kaka : meniaga bese2 je kak. sosej, nuget, kadang2 uat karipap. buat sendiri tau :)

Kierra said...

jgn lupa blnja kierra aw... :P

shedameor said...

tengokla cmne kierra. hak3

muniey , 19y/o said...

bengong! aku lak. ble mse aku tggu ko update. memandai je. ape laa. weh, untung niaga half2 tauu haha :D

Deanna Syaqieza said...

snghh sini..

deannasyaqieza18.blogspot

shedameor said...

munie : ececeh, tak ngaku lak. haha. hah ? ape ? tak paham la. hua3

shedameor said...

deana : oke :)

muniey , 19y/o said...

ouh bab kne kn aku. laju je. bab share2 neh uat2 tak phm lak. cmneh ah mmbe. :P

shedameor said...

aah, mcm ni la aku munie. hik3

ïêmå å¢klê§ said...

wauu bisnesswoman....
bagus2,,,
nnt belanja kita.
huahua

shedameor said...

boleh je. nak suruh belanja ape, cakap je. hehe

shedameor said...

eee, taknak la belanja iema. watpe kann ? hehe

Rafidah Farhana said...

berniaga kat mana ni? nak tau jugak.

shedameor said...

kat kantin sekolah je. hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

TOP COMMENTATORS

Get this commentators widget