sayang sayangkuuu :)

Tuesday, May 17, 2011

YESS ! SAYA KUAT MENCARUT. ADA PROBLEM ?

haha. itu semua dulu oke. tapi saya da berubah. betol, tak tipu tapi bukan 100 % laa. berubah sikit2 je. before ni mak and abah marah kalau mencarut tapi lama2 dorg da tak kata ape sebab secara tak sengaja memang perkataan2 lucah tu keluar sendiri. abah cakap tu macam da jadi habit. aku bukan maen for it. yess, setuju sangat. kalau kena bahan ke, ayat pertama akan keluar - gampa**, b*bi , set*an , and macam2 yang tak dapat dinyatakan di sini. tengokla, ramai yang cakap aku ni pengaruh dorang mencarut, ratu dan raja mencarut la bak kata munieemy mohamad. nak bukti ? check it out -


*klik untuk enlargement*

ni maerah punye blog. kenal pasti ape pesanan dia untuk aku


cukupla itu aje. tapi to all my friends, saya nak berubah ke arah kebaikan. act, itu azam aku untuk tahun 2011 tapi still tak berjaya nak menunaikan. neway, SEMOGA BERJAYA shedameor !


p/s : saya nak jadi calon menantu yang baik :P

23 comments:

KAMIHIDUP said...

KAMI orang melaka kalau tak mencarut menggigil badan. :)

shedameor said...

aah kann. org melaka mcm kasar sikit kan ? :)

muniey , 19y/o said...

alhamdulillah shedameor dh brubah :)

muniey , 19y/o said...

alhamdulillah shedameor dh brubah. hasil dorongan kami jugaaa :)

shedameor said...

terima kasih munie :) haha

Nur Suhada said...

Sy pulak kuat berpuisi.
*Hohoho*

~FaatiNNasreeN~ said...

jgnla mencarut..hilang kecomelan kamu nanti..hihi~

shedameor said...

nur suhada : ye2, selamat berpuisi. hehe

shedameor said...

faatinnasreen : oke kak. tengah usaha nak berhenti :)

aku punya hati dan perasaan said...

xpe pasni bertasbih lak..haha

shedameor said...

ye, tengah usaha la ni wan :) hehe

combi said...

hoho..gdluck dear =p

Cik Nyna said...

insaflah ~

CiK BiBo said...

xkisah la kuat carut ke x, jnji ati mao baek..tol x? >_<

shedameor said...

combi : thankyouu yea bg support :)

shedameor said...

nyna : aku tengah usaha. hang tu pon sama, lagi banyak dosanya . kah3

shedameor said...

cik bibo : betol3 *upin ipin :)

ïêmå å¢klê§ said...

iema selalu sebut bangang..
hihi sebab dah terbiasa memang susah kan..
elok la sheda dah nak berubah, chayok2!!!

shedameor said...

okela jugak bangang je ima. sheda ni, banyak betol. neway, thankyouu :)

alia azmi said...

kongsi hobi yang sama la kite ..hakhakk..
p/s : dlm proses nk brubah jugak ^^

fadh leyanie said...

nak jd calon menantu baik jugak^^

shedameor said...

alia azmi : hehe, gud3. kita berubah sama2 yea :)

shedameor said...

fadh leyanie : kalau mcm tuu, tak boleh mencarut la nampaknye :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

TOP COMMENTATORS

Get this commentators widget