sayang sayangkuuu :)

Sunday, June 12, 2011

CONTEST PONDOK BURUK :)


tajuk entry nak gempak je. hik3. memang terpikir nak buat contest pasal DI SEBALIK HEADER ANDA. tapi memandangkan aku ni seorang student dan tak mampu nak mengeluarkan hadiah atau wang yang lumayan, so aku nak ajak korang share2 cerita je. boleh ? kalau menang, still dapat hadiah lumayan iaitu SENYUMAN SAYA ! awww. lumayan kann ? so, ade sape2 nak join tak ? lalalala


taknak join sudah, tapi aku still nak cerita kenapa tajuk header aku PONDOK BURUK. walaupon ramai puji cakap blog aku cantik je *perasaanya anak meor sorang ni* :)


okay, berbalik pada cerita aku ni. ha, nape aku letak PONDOK BURUK and gambar header tu macam tunjuk dari pondok bertukar bungalow kann ? sebenarnya, ianya menggambarkan tentang blog ni. yelaa, mula2 buruk je sebab tak pandai nak main blog lagi kann. blog ni pon membe yang buatkan. credit to INTAN SHARIENA. loveyouu bebeh ! so, aku azam laa blog yang buruk ni mungkin akan jadi femes macam blog tunang khairul fahmi tuu one day nanti *angan2 je lebih*

so, ade harapan tak sebab aku ni gila glamor yaww ! HAHA. haa, itu je pon nak cerita. menarik kann ? menarik tang mana pon aku tak tahu la sheda hoih. kesah ke aku ? bhahaha


korang share la cte korang pulak yea ? oke bye :)



p/s : teringin nak jadi tunang khairul fahmi jugak. hik3 *Kidding


8 comments:

Lynda Arof said...

Khairul Fahmi tu putus tunang dengan i sebab you la ni kan! hehehe Nice bebeh!

shedameor said...

well, i kan lagi hot + gempak dari you. so, no wonder lahh dia terima i. hak3 tq wehh :)

Lynda Arof said...

xpe...you jangan ingat kali ni you menag next time you menang lagi,,, HAHA.. Kalau you menang juga tu tak tahu lah ==' HAHAHAHA

shedameor said...

haha, kalau i menang lagi it means i betol2 hebat dari u okay. kah3

Lynda Arof said...

Hebat belum tetntu HOT :D hehehehehehehe

shedameor said...

itu u laa. kalau i, hebat tu including hot and etc :P

ïêmå å¢klê§ said...

wauu besar angan2 2..
insyaAllah boleh punya...

dah maju sekarng wt contest..
hihi..
gluck erk...

shedameor said...

hehe. angan2 je lebih kak. akk join la contest ni. ki8

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

TOP COMMENTATORS

Get this commentators widget