sayang sayangkuuu :)

Tuesday, June 28, 2011

HATI DIMAKAN ??

lately ni aku selalu makan hati
cepat terasa apa yang kau buat kat aku
tapi takpe
i will try to be matured
aku nak cuba biarkan apa yang kau buat
cuba tak amik kisah
cuba jadi gadis yang kuat
cuba sesuatu yang baru
i will !



p/s : sesekali teringin nak makan jantung pulak :P

22 comments:

missRieRie said...

sabar yea sayang.

KAMIHIDUP said...

muka ada iras qaseh yang blogger tu. :)

shedameor said...

oryte riena :)

shedameor said...

kamihidup : comel an an an ? hik3 ^^

aRa ❤ aFiq™ said...

apa rase nye mkn jntung eh?? hehe

aRa ❤ aFiq™ said...

apa rase nye mkn jntung eh?? hehe

shedameor said...

rasa garam. hehe

hatikubaik-mohdhazlan Dreadlock said...

huhu ...jgn lah makan hati ...ilex2 ok ...senyum selalu:)

shedameor said...

hik3, okay2 :)

Mila Ahmad said...

samela kita..terasa hati gak dgn encik tunang..xpe diam kan jerk :(

CintaZulaikha said...

sabor dik, jgn dok suka makan ati..krg merana tak pasai2..

shedameor said...

mila : sabar yea kak. kita cool je :) hehe

shedameor said...

cintazulaika : takpe kak, sekali sekala :)

intan said...

xpe..
kehidupan ni kan macam roda..
kejap kita di bawah, kejap kita di atas..
so biarkan je org yg buat kita mkn hati berulam jantung tu..
nnt satu hari dia dapat pembalasan ;)

missRieRie said...

aku tengah sedih ni :(

shedameor said...

intan : hehe, nampak macam kejam pulak. macam dendam je. hehe

shedameor said...

riena : kau kenapa ?

muniey , 19y/o said...

hmm kau makan hati sbb aku ke? sorry tau kalau uat kau terasa ke ape. ish, sorry sorry! :')

shedameor said...

aah munie, memang terasa dengan kau sekarang ni.

amna said...

jangan makan hati, baik makan ayam :) hehehe.. buat perubahan yang akan membuatkan diri kita puas hehe

shedameor said...

ayam da slalu makan.. hehe. okay, try jadi yang terbaik :)

muniey , 19y/o said...

ape salah aku weh? :'(

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

TOP COMMENTATORS

Get this commentators widget