sayang sayangkuuu :)

Sunday, June 26, 2011

HENTAMAN ?

hye peeps ! sihat ? harap sihat la yea. selamat bercuti di hujung minggu. have a nice day ! okay, entry hari ni nak cakap pasal hentaman. bukan hentaman kereta, lori atau moto tapi nak cakap bila korang kena hentam. kena hentam bila korang buat blog. kena hentam dalam blog. tambah lagi korang tak kenal pon siapa yang hentam korang tuu. sedar2 je dah ada musuh. kena hentam pulak atas alasan yang tak munasabah. nak tahu apa alasannya ? cuba teka.


sebab korang cantik ? bukann..

sebab korang pandai ? bukann..

sebab followers korang banyak ? bukann..

sebab korang penah hentam si penghentam tuu ? bukann..


alasan atas ni mungkin la logik untuk orang nak hentam korang tapi ini alasan yang bodoh tak boleh diterima akal. korang rasa si penghentam tu childish tak bila hentam korang sebab nama BF korang sama dengan nama dia. sebab itu. jap, bagi aku sejam untuk gelak habis2. tak logik kann ? sumpah macam budak2 sungguh.


so, kalau korang berada dalam situasi ini, ape yang akan korang buat ? buat tak tahu ke, hentam balik ke, gelak sampai usus pecah ke or bagi penampo laju2 kat penghentam tuu ? bukan sebab geram tapi sekeh kepala dia, suruh dia cari alasan lain boleh tak ? HAHA



p/s : ada jugak rakyat Malaysia macam ni, bangsa Melayu pulak tuu. tak paham betol. boleh masok kisah pelik tapi benar anjuran cik lulu ni :)

19 comments:

missRieRie said...

kita bakoooo jerrrrrrr!

muniey , 19y/o said...

haha besela sheda. budak2 lg tuh. hingus pn tak reti nak kesat lg. bajet mcm dye bagus sgt. nuk trmuntah aku bace blog dye. ish, lantak lewwwww~ tak kacau dye kot.

shedameor said...

riena : jom bakor dia ramai2 :P

shedameor said...

munie : aku yang bengang lebih ni. rasa nak bagi kaki je. HAHA

Aisyah Aina said...

haha...lawak....tu pon nak emo...macam dia sorang je nama cam tu....XD

shedameor said...

kelakor kann ? gelak je yang mampuu :P

efa nur said...

macam-macam derr...hehehe :D

folow sini :)

Jom Terjah Sini :)

shedameor said...

memang macam2 pon :)

amna said...

nama pun jdi hal kan.. ishk2

shedameor said...

itu la pasal. bengong sungguh :P

KAMIHIDUP said...

buat tak tahu je. :)

shedameor said...

memang buat tak tahu laa. tak payah layan orang macam tuu :)

ella said...

buat derk je.. =)

shedameor said...

pfcoz babe :)

muniey , 19y/o said...

lantak lew dye. mcm harem je budak tuh. kah kah :D

Amirah Ali Hairuddin said...

hahaha.aku xtau la weyh nak ckp ape.ckp bodoh dah konpem2 nye bodoh. xpela weyh len kali sheda munie nak bagi name kat anak pg le check kat pejabat pendaftaran dulu ye kome.nnty jd isu plak name ank same lg.hahaha;p bangang punye org!!

shedameor said...

bodoh dia sebijik mcm hang. haha :DD
tapi 1st la aku setuju dengan hang. kahkahkah

peep said...

nama kwn ak pon byk yg sama dgn nama aku kott.. nama common.. xde lak kene hentam. :)

shedameor said...

peep : itula kena bagi dia setempek bodoh kat muka. hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

TOP COMMENTATORS

Get this commentators widget