sayang sayangkuuu :)

Tuesday, June 21, 2011

SHARING IS CARING RIGHT ??


ni aku ada terbaca status seeorang dalam FB. just nak share :) empunya, wa cilok yea :P


si dia buat status berbunyi :


lelaki yang baik akan mintak kebenaran mak ayah si gadis untu bawak si gadis tersebut keluar :)


lalu ada si polan membalas ;


lelaki yang baik takkan bawak anak gadis orang keluar :)


glupppp :P hah, hamek kau. senyap terus si empunya status. others, terasa tak ? terasa tak ?



p/s : abg ji, lepas ni kita jangan dating da yea :)

18 comments:

wani zamri said...

boley ke xdating wey
haha
xjumpe pun dh rinduuu

shedameor said...

bila masa wehh ? haha, aku okay je kot. tak jumpa teros pon takpe :P

amna said...

assalam :)
i lioke sgt sgt. betul tu.~

shedameor said...

kan kann ? hehe

wani zamri said...

eleh. sembang kau. haha
tah tah dlm hati nngis je kalau xjmpe. hahaha

shedameor said...

amboi, perli nohh hang ni..

wani zamri said...

hahahahaha terase ke banggg

shedameor said...

teasa sikit je :P

wani zamri said...

haha tpela. ape2 pun
aku doakan ang bhgia ngn yg tersygg ok..? moga jodoh pnjang.. tmaw gado2 k

shedameor said...

wehh, hang jangan ungkit kisah hari tuu. btw, thankyouu fren :) i loikeee

wani zamri said...

hahaha mmuuuahhhh. loikeee it tooo

Ums Niza said...

best juga status orang tu...menarik..

nak tambah lagi status...

Lelaki yang baik akan masuk meminang

Far8 budak baik said...

hahaha..kalau x minta tak
baik lahhh kn grrrr...
tapi aku cool je..HAHA

sesuka haty said...

waa byk folower cik kak nie<3 setory pon syok<3

shedameor said...

wani : much love :)

shedameor said...

ums niza : haha, betol tuu :)

shedameor said...

far8 : so, lain kali nak bawak anak dara orang keluar, mintak kebenaran mak bapak dia dulu yea :)

shedameor said...

minah : haha, thankyouuu :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

TOP COMMENTATORS

Get this commentators widget