sayang sayangkuuu :)

Friday, June 24, 2011

SILA JAWAB !

hye readers. ni ade hal or perbincangan hebat nak dibincangkan.


okay, benda ni aku da perasan lama da. tak tahu la macam mana dengan korang pulak kann. tapi inila yang aku pelik sangat. kebanyakannya terjadi dekat pompan laa. laki pon ada jugak tapi ratio berpihak kepada perempuan. nape ea pompan ni kalau BF dia curang, dia akan salahkan 'madu' dia sepenuhnya. kenapa dia tak marah pon kat BF dia tuu sedangkan BF dia tuu pelakon yang terhebat alaf 21. aku hangen betol lahh. okay, bila jadi macam ni, ade 2 kes :

kes pertama ; mungkin lahh dua2 pompan dalam kes ni jadi mangsa. mungkin awek 2nd tu pun tak tahu yang dia sedang menumpang kasih orang. so, dalam kes ni memang sepatutnya kita letakkan kesalahan 100% kat laki tu. awat la hang gatai biang sangat kan ? tak cukop dengan 1. tamak + selfish. *sorry, emo skit :P

kes kedua ; pompan yang 2nd tu meby da tahu yang pakwe orang sedang jual minyak kat dia tapi pompan jenis macam ni pon dok gatai biang pegi melayan. lagi sanggup buat kaum sendiri menderita. then, boleh buat muka nohen, muka tak bersalah pulak kann. pompan macam ni aku pernah jumpa. nak je aku hempok pakai helmet ARC. bagi terbeliak skit bijik mata tuu. hangen aku tahu tak !

tapi bila fikir balik, kita yang pompan bergadoh bagai tapi ce korang perhatikan. apa tindakan laki yang tak guna tuu ? ada dia tolong setelkan ? jangan harap la wehh, dia memutar belitkan keadaan lagi ade laa. ni bukan tuduhan untuk guys outside there tapi this is real thing happen to us. trust me, it happen !


p/s : ampun banyak2 kalau ada yang tersinggung.

18 comments:

Syazwan said...

bercinta biar satu..
berkawan biar satu.

shedameor said...

berkawan biar seribu :)

akmareyna512 said...

btul3!! harap korg gurls , pndai2 la cr yg elok2 ea .. bukan yg menyakitkan hati siri n kaum siri kan .. huahua

shedameor said...

yezza ! credit to you reyn :)

KAMIHIDUP said...

carilah yang baik, ramai lagi, nak dengan tak nak je. :)

Ums Niza said...

tak payah bercinta kalau macam tu. Wat sakit hati je...bukan setakat lelaki je curang...ada juga perempuan. Kalau dah tahu lelaki macam tu...wat apa simpan...macam tak de lelaki lain.

shedameor said...

kamihidup : susah nak cari yang baik skg ni.

shedameor said...

yms niza : yess, betol tuu. da tahu laki tu curang. still nak lagi. sayang la konon. wekk ! muntah dengar kann ? :)

nuen said...

lelaki, kan mmg pandai berlakon. cehh. takpe, what goes around comes around kan sheda ? ;)

shedameor said...

haha, betol. dorang akan kena balik. ini sumpahan ! :p

Syazwan said...

eh eh..silap..berkawan biar seribu!

shedameor said...

hehe ^_^

Ums Niza said...

asal nama manusia (tidak kira lelaki ke perempuan) kalau tak setia baik tinggalkan je...nanti sakit kepala je.

shedameor said...

setujuuu :)

cleverspider55 said...

tu lah silapnya pompuan..msg2 nak tunjuk bakat hebat menggoda last2 bf org pun jadilah yg penting berjaya digoda.
Cubalah sama2 pompuan ada timbangrasa sikit,dah tahu hak org,wat pe nak goda2 lg,kan laki single byk lg.

shedameor said...

itu yang jenis selfish tuu. dia tak kira perasaan org. yang dia tahu, dia bahagia. tu je..

Amirah Ali Hairuddin said...

ala..sheda oii mcm hang je la tuduh aku rampas abg piji ko. tapi tu bukan salah aku. aku idok gatei biang aih;p
haha

shedameor said...

eeeyyuuwww ? piji taknak kat hang la maerah oi ! HAHA

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

TOP COMMENTATORS

Get this commentators widget