sayang sayangkuuu :)

Wednesday, July 6, 2011

BARU VS LAMA ??


salam readers. petang ni kelas BEL batal la pulak kan so balik ingat nak tido tapi seperti biasa, aku ni bukan manusia yang jenis tido petang so golek2 atas katil, still tak terlelap. ape lagi, tarik beg laptop, keluarkan laptop dan sedang menaip entry ini. enjoy reading yea !


kita kawan sampai bila2 tau. awak la kawan terhebat bla bla bla.


ayat di atas tu bila kita baru berkawan dengan orang, first2 berjanji bagai kau kawan forever and ever lahh, kau kawan terhebat penah aku jumpa lahh, kau itu kau ini tapi hakikatnya bila da jumpa kawan baru muncullah ayat di bawah ni ;


aku busy la sekarang ni. nanti bila2 kita contact ea.


tak pon,


kawan lama : *texting
kawan sombong nak mampos : *tak reply
kawan lama : amboi sombongnye. macam nak bagi cop kaki je kat hidung mancung kau !


betol lah kata DR M melayu ni memang mudah lupa. tambah lagi lupa pada janji. awal2 kau berjanji bagai tapi last2 kau buat dunno je. alahaaaaaaai. da naseb badan kann !




p/s : senyum tak perlu kata apa2 :)




30 comments:

mira blur said...

biasala,,manusia tak sempurna!!

nasib baik kawan2 okay..!!

shedameor said...

untungla dapat kawan okay :)

Aisyah Aina said...

memang pon...ada ramai kawan yang macam ni T_T

shedameor said...

sedih kann ? :(

Norhisham Nordin said...

salam sheda... thanx sbb sudi singgah & follow blog saya.. dah follow sheda...


Segmen Simple : Jom Komen Entry Saya

shedameor said...

already done :)

Faraa Eiman's said...

agree , mula2 cakap la cam tu
last2 ?
org tah ke mne , jnji lagi la
susah towl =='

#agresif lebey , haha ;p

shedameor said...

sabar. relax2. ade pengalaman ke ? hehe

cikbintang said...

ahahaha slalo wt ayat2 last tu..asal lme xborak je....sombong da..xpe r ahaha

shedameor said...

haha, tahu takpeee :)

Nurnajwa said...

Melayu selalu tu selalu ni, haishhh.

If kte berubah dia ckp tu ni --'

Nk jd cina ahhh, comel XD Hahahaha

shedameor said...

haha, certain cina je comel :) heeee

deqlis said...

pas nie jumpa shedameor lak..hihi..

insyaAllah bila2 kita buat reunion/perjumpaan blogger ya!

deqlis said...

jom join contest nie
http://deqlis-contest.blogspot.com/2011/07/contest-aku-mahu-jadi-ratu.html

muniey , 19y/o said...

aku tau ko ckp tuju kt sape. jgn touching2 weh. chill okay. aku kn ade. kih kih :D

shedameor said...

deqlis : hik3 ^^ okay2 :)

shedameor said...

munie : kau tahu aku tuju kat sape kann. hehe

pRiNCe said...

prince dtg bce entry yg bgus..:)
jom berkawan nak ?
kalau sudi bcela entry terbru sy..:)

[ 18 SX ] Pembedahan Payudara @ Buah Dada @ Tetek ( 15 Gambar )
[ Politik ] Fan Page Datuk Seri Anwar Kena Hack
10 Filem( Movies ) Paling Laris Di Dunia

pRiNCe said...

prince dtg bce entry yg bgus..:)
jom berkawan nak ?
kalau sudi bcela entry terbru sy..:)

[ 18 SX ] Pembedahan Payudara @ Buah Dada @ Tetek ( 15 Gambar )
[ Politik ] Fan Page Datuk Seri Anwar Kena Hack
10 Filem( Movies ) Paling Laris Di Dunia

shedameor said...

oryte :)

Ashakirin said...

a'ah kan ? haihhh >.< hehe

shedameor said...

aah. hehe

Belbel said...

yeszaaaaa. tp kite xpenah lg putus kwn stkat ni cume keadaan persekitaran yg memaksa kite x contact dorang. hik3. nsb fb ade :)

shedameor said...

takpelaaa, asalkan still contact. ilove contact my old frens.

r.a.firdausi said...

memang camtu.. besela.. adat manusia.. moral of story.. jangan janji2 sgt.. janji bese2 je.. hehehe..

shedameor said...

setuju benar la tuu :P

Ms Z said...

salu camtu lg2 bila dah berpecah coz kena blaja kat lain2 tempt..huu

shedameor said...

ms z : tapi tak perlu la sampai lupe membe lama. kan kann ?

Izzul Amir said...

setujuu ~ org msia ego banyak . susah nak mengaku sesuatu yg baguss

shedameor said...

tahu takpe. benci =.=

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

TOP COMMENTATORS

Get this commentators widget