sayang sayangkuuu :)

Monday, July 11, 2011

CITARASA ANDA, CITARASA PENULIS ?

salam readers. sihta ke korang ? kalau tak, pegi makan ubat sendiri la labu. jangan nak malas sangat nak kena orang paksa baru makan. kalau macam tuu, gedik namanya. sorry kepada sesiapa yang berperangai sebegituu =.=


petang ni just terpanggil untuk meluahkan isi hati aku yang da lama terpendam. nak tahu ape ? act, aku ade minat sorang laki ni tapi takpelah. nvm, abaikan :P HAHA. okay, tipu je. just nak ajak korang berbicara tentang citarasa anda, citarasa penulis. *ayat macho kann ? kahkahkah


act, just nak tahu je yang sebenarnya bloggers suka baca entry orang lain atas dasar ape ? contoh, dari segi penulisan laaa. korang suke baca blog yang penulisan dia camne ? yang skema, yang kurang ajar, yang banyak mencarut or yang camne ? jawab la cepattt ! HAHA


bagi aku, aku suka sangat baca blog yang tulisan dia kemas macam font blog aku ni. OMG ! patotlahh entry aku ramai orang baca. ehem3 :P then, aku suka baca blog yang kemas je. OMG ! macam blog aku jugak. woot woot ^^ haha, perasan ! lagi satuu, aku suka bloggers yang taip entry tak terlalu skema. macam sempoi2 je bila baca, boleh buat aku cakap " ehh, bijaknya budak ni berpikir. " contoh, dia ade cakap perkataan yang aku tak terpikir orang lain boleh keluarkan perkataan tuu. means, first time aku jumpe perkataan tu laa. dan yang terakhir, aku suke baca entry yang ade gambar. tapi kalau letak gambar sendiri, aku muntah duluu. *kidding :)



jangan muntah sebab ini bukan gambar aku. ini adalah diana rafar versi bertudung. KAHKAHKAH



p/s : jangan lahh lepas ni sume blogger tukar ciri2 di atas kerana akuuu. maluuuuu *blushing :P

36 comments:

Aisyah Aina said...

mesti suka baca blog aku ni kan....hahahaha...

*perasan :D

Izzul Amir said...

yup ! sangat setuju !
kalau terbukak blog yg font susah baca . terus tutup . tanpa kompromi . hahaha

shedameor said...

aisyah : eleh, sape yang suke baca blog sape hahh ? hehe

shedameor said...

izzul : kan2 ? memeningkan kepala je :P

r.a.firdausi said...

blog yang bnyak sgt komponen2 sampai nak bukak pon lembab pon aku terus cancel je.. hehehe...

shedameor said...

yezza. sheda pon. btw, blog sheda berat tak ? hehe

aRa ❤ aFiq™ said...

jd blog ara cmne?? hehe

shedameor said...

blog ara okay. kemas je. tergolong dalam yang sheda suke baca la hehe. *macam pengkritik pulak kann. hua3

KAMIHIDUP said...

suka baca pengalaman hidup blogger. kalau cerita-cerita yang kelakar masa zaman dulu pun KAMI suka baca, heee. :)

shedameor said...

okay, nanti sheda cite perkara kelakar dulu2 :)

Arpiiz said...

wah, ciri2 tu macam blog kita lah..hehe

shedameor said...

haha, blog anda memang nice :)

r.a.firdausi said...

tak la.. blog sheda laju je.. :)hehe..

shedameor said...

yess :)

ïêmå å¢klê§ said...

ishh,,
bilik bersepah 2,,

shedameor said...

mne ade mne ade :)

sesuka haty said...

diana rafar sehat ke type punya excited smapi gegel SIHTA..

shedameor said...

ape lu sembang minah oi ?

Shawn Razaleigh said...

gua suka blog nasihat jenis perli memerli

rara pinkmafia said...

chomellllssss je pakai tudung.rara here =)

Bui Junaidi said...

hehe..bui pulak suka baca blog yg penulisan nya sempoiii jer..paling x suka blog yg ada unsur2 politik..*_*

Kuntum said...

Cik Kuntum pon suka blog yang kemas dan ringan...haaa bukak2 je dah terpapar sesumer...tak payah sampai muntah ijaw nunggu nyer... eh eh btw saya follower baru blog awak... sile kita beramas mesra kat shout box saye yer, salam.

http://kuntumkenyalang.blogspot.com/2011/07/lucky-100.html

Wanie said...

err, ade muke sape ni..muntah dulu *wink

ye tulisan main peranan..kalau tulisan berbelit2 susah nak bace..cane nak komen kan? :)

aLyA_syGS said...

betol tu...font awak kemas sgt...guna font ape ye?hehehe *sengal nak tahu

alia azmi said...

cntoh penulisan, idea dan hiasan blog yg sy suke bley usha zackzukhairi.blogspot.com ^^

shedameor said...

shawn razaleigh : yess, sheda pon suke jugak kalau macam tuu :)

shedameor said...

rara pinkmafia : thanks :) btw, hye selamat berkenalan. hik3 ^^

shedameor said...

bui junaidi : aah kann, kalau politik2 ni macam leceh je. tak suke jugak =.=

shedameor said...

kuntum : okay, nanti sheda terjah blog awak. haha, bersiap sedia lahh :)

shedameor said...

wanie : amboi, main kasar nampak. nak kena ni :P hehe, sheda memang tak suke tulisan berbelit2. rimas nak baca ;)

shedameor said...

alya : thankyouu. sheda pakai verdana 11 :)

shedameor said...

alia : owho. yeke ? nanti sheda nak terjah blog tu jugak lahh :)

sifu im said...

er..diana rafar er??sape tu??x knl pon..haha

shedameor said...

sifu : amboi, diana rafar yang kat atas tuu laa. tak kenal ? huhu

Ashakirin said...

saya suka baca entry awak . HIHI kemasss :) and kalau ada gambar pun okay gak, tk boring. :D

shedameor said...

thankyouu :) ehh, tambah lagi kalau ade gambar sheda kann. hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

TOP COMMENTATORS

Get this commentators widget