sayang sayangkuuu :)

Thursday, July 14, 2011

EHEM EHEMMMMM


shedameor : semalam aku baca blog ni kan dia cakap bla bla blaa...
anis : kau ni asyik blog jeee.
shedameor : biarlaaa, nanti kalau aku jadi famous macam maria elena atau elia jangan nak terhegeh2 mengaku jadi kawan baik aku *riak
anis : sape tuuuu ?
shedameor : puihhh, buang masa aku bangga *dalam hati



okay, terima kasih sebab da baca dialog tuu. dan mintak maap sebab anda tertipuu :P tapi ape kan daya, aku memang asyik menghadap blog je. seronok kann blog ni wahai bloggers sekaliann ? jangan cakap tak. memang wa libas lu pakai ekor pari jugak karang ! HAHA. lagipon kalau tak, nape korang buat blog kann ? yesss, semua setuju dengan aku :)

blog ni berguna. kadang2 bagi info yang kita semua tak tahu kann ? dari situ kita learn something jugak ryte ? tapi ade jugak keburukannya. contoh kalau korang pegi blog aku sebab nak tatap muka aku puas2 sebelom tutup lappy untuk hilangkan rinduu. tu bukanla tak baik tapi aku taknak la korang taksub dengan aku. penyakit hati tuu. kalau nak, hantar je rombongan meminang. awwww ! *maluuuu



p/s : malam ni saya balik perak cuit midsem. doakan saya selamat sampai :)

24 comments:

nureen afiqah said...

siapa yg tatap muka kau tu haaa sheda ? abg ji kau je ! HAHAHHA :p

shedameor said...

ehh, bukan kau pon ke ? HAHA

WuMing said...

Cantik pondok buruk tuuu...

KAMIHIDUP said...

blog memang best, banyak info, baca sejarah hidup orang, pengalaman hidup, best. :)

semoga selamat sampai. :)

Ums Niza said...

memang seronok...dapat berkongsi ilmu dan pengalaman...malah dapat memperbaiki tatabahasa kita sendiri...

Aisyah Aina said...

kita memang hari2 tatap muka tuan blog ni sebelum tidur tau...hahahaha XD

norsharmila said...

haha.. maria elena tu kenal, tp elia tu sy pn xkenal jgk ;p

amna said...

baca teks rupanya.. ingat gelak la pulak. sian kawan tu :D

aRa ❤ aFiq™ said...

blog mmg best pown.. da smpai perak ka??

Nurnajwa said...

Haha, yes. Blog mmg best :]

*smpaikan abah kte ptong intrnet trus demam, hahahahhaha XD

Shawn Razaleigh said...

3tahun gua blogging tak pernah lagi bosan..hehe

oh jemput singgah

shedameor said...

wuming : terima kasih. orangnya cantik jugak kann ? bhahaha

shedameor said...

kamihidup : betol2. owh, btw thanks. da selamat sampai daaa :)

shedameor said...

umz niza : betol, memang dapai info lahh bila blogwalking kann :)

shedameor said...

aisyah aina : mesti blog tu bosan da tengok kamu kann ? hik3 ^^ *kidding :)

shedameor said...

norsharmila : elia tu awek khairul fahmi. jejariruncing.blogspot.com. tuuu :)

shedameor said...

amna : haha, sekadar selingan :)

shedameor said...

ara : sudah sampai. heee :)

shedameor said...

najwa : amboi, sampai macam tu sekali yea. haha, kalakor laaa.

shedameor said...

shawn : kan kann ? haha

ïêmå å¢klê§ said...

oo dah cuti erk...
mesti on9 24j lepas ni..
haha..

balik 2 bawak note x...
ahakss

Ashakirin said...

Blog serious best :D kalau tk bukak seminggu boleh nangis tau XP

shedameor said...

akak : mne ade on9 24jam. lone kat umah slow laa. hehe

shedameor said...

ashakirin : haha, amboi sampai gituu sekali yea :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

TOP COMMENTATORS

Get this commentators widget