sayang sayangkuuu :)

Sunday, July 17, 2011

HAPPY ANNIVERSARY :)

happy anniversary yang ke 28 untuk mak and abah
semoga kekal ke syurga yea :)

bangun2 pagi, adoi.
nak hulur hadiah tapi bapak segan ehh
mak lepak bilik, layan boys over flower
kau jangan main2
mak aku gila kpop
kahkahkah

sampai la mak pegi keje, abah pon
mak balik tengah hari
mak masok toilet then amik hadiah dalam laci
buat muka bangga depan adek aku yang aku bagi hadiah
kau ade ? HAHA

mak terus cium
eleh mak, kalau tak bagi hadiah takde pon cium
bhaha *kidding
thankyouu mak
mak suruh simpan, tunggu abah balik
bagi depan abah
bila abah balik, still wat tak tahu

masuk bilik, nak taip entry ni
mak panggil ke dapur
amboi abah ngan mak tengah pelahap durian
mak bagi hint suh bagi hadiah tuu
aku buat muka bangga sekali lagi depan adek aku
abah suruh pakaikan, mak pon
*jeles la mak tuu. haha

da pakaikan, abah cakap bazir duit je beli
alahai, nak menangis dengar
aku cakap benda tu bukan ori pon
mak cakap
'bukan ori pon, berpuloh jugak abes duit'
dalam hati sebak sebab mak and abah appreciate tapi dorang taknak anak2 susahh


hadiah tu tak ternilai dengan semua pengorbanan mak and abah selama hari ni
mak abah the best okay !
iloveyouuu



p/s : tak sabar nak kahwen. ehh, tiba tiba ? bhahaha

12 comments:

Far8 budak baik said...

ade lahhh aku kaci hadiah kot
kat emakkk ayah haaa..
tapi tak mahal lahhh..
hahahaha...
BOF tu x pyh lah lyn sgt..
bukan best pun..hahaha

Muhd Aizie said...

Sweet gila mak ayah kau... semoga kekal dan berbahagia hingga ke akhir hayat

shedameor said...

far8 : kasi hadiah ape ? mercedez sebijik ? wakakaka. BOF tu best ape. sheda pon baru layan. hik3 ^^

shedameor said...

muhd aizie : hah kann ? makan durian sama2 bhai. HAHA

KAMIHIDUP said...

dah 28 tahun? tahniah, selamat ulangtahun untuk mereka, jadilah anak yang soleh, heee. :)

shedameor said...

yezza :) oryte btw thankyouu :)

Nurnajwa said...

Oh so sweet :'] Hikhikhik.

Tak pnting hrga, yg pnting ikhlas.

shedameor said...

hehe. betol tuu :)

rara pinkmafia said...

hehhee bahagia nya mereka. =)

cik sakdi said...

eh kau bagi ape weh? ori x ori tu perkare ke 10 yg penting gune duit sendirik. ekekekek

shedameor said...

rara : hope bahagia sampai bila2 :)

shedameor said...

cik sakdi : rahsia laa. tak leh bagitahuuu. huhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

TOP COMMENTATORS

Get this commentators widget