sayang sayangkuuu :)

Thursday, July 28, 2011

HER ; HAPPY BUFDAE :)

happy bufdae to you
happy bufdae to you
happy bufdae to _you
happy bufdae to you

may god bless you. walaupun kita da tak contact dan memang sengaja saya melarikan diri dari awak dan awak pon telah berlari dengan lajunya meninggalkan saya, saya tetap rindukann awak. tak dapat saya terima macam ni hubungan kita kann. dulu kita bagai aur dan tebing, malah lebih rapat dari sepit kuku dan kuku tapi apakan daya, tiada berdaya untuk meneruskan persahabatan kita kerana awak telah pon ada sahabat yang lebih bagus. yea, saya tak sehebat dia, tak secantik dan secomel dia. saya tak layak nak berkawan dengan awak. maapkan saya apa yang telah saya lakukan, mungkin mengguris hati kecil awak yang berbentuk hati tuu. dan saya tiada apa2 lagi komen yang hendak disampaikan. semoga hari baru ini membuatkan awak menjadi lebih baik dari yang sebelum. walaupun awak takkan baca tapi saya still nak tulis sebab jauh di sudut hati saya, awak masih di situu. rindunyaaa but its okay. saya dah besar. da tahu membezakan bila orang da tak sudi, apalah guna masih menunggu seperti anjing yang terhegeh2 meminta tulang. owh, ayat saya sangat dramatis hari ini. sekian :(



p/s : hidup umpama roda. saya bukan lesbian okay ! :)

39 comments:

NURUL NATASYA AMIR said...

Just be strong okay dear.Ada yg lebih baik untuk you :)

aRa ❤ aFiq™ said...

bufday sapa yunk?? same cm bufday anak buah ara la ni.. hehe

MaMa AiNi said...

slm kenal dr mama...`hepi bezday`,buat dia !!..sheda adalah seorg sahabat yg setia, walau telah dilupakan tapi masih tetap ingat org yg pernah menjadi sahabat !!...kenapa mesti diputuskan persahabatan yg ada bila jumpa sahabat yg baru?..

Shawn Razaleigh said...

adododoi. sedih sgt dah ni. chill weh

ejulz said...

kalo kita btul2 ikhlas berkawan dgn sseorang insyaallah sahabat kita akan kembali.. :)

ïêmå å¢klê§ said...

masih ramai lagi kawan yang sudi nak berkawan dengan sheda...
brng y lama usah dikenang...

shedameor said...

nurul natasya amir ; okay, i will. thanks dear :)

shedameor said...

ara ; bufdae membe lama. hmm, aah kann, anak buah ara lahir hari ni :)

shedameor said...

mama aini ; tu laa. sheda pon pelik jugak. takpelahh, da orang tak sudi. btw, thx mama :)

shedameor said...

shawn ; kann kann ? jangan nanges pulak. haha

shedameor said...

ejulz ; kembali tu mungkin tak la kot. hehe

shedameor said...

kak iema ; hehe. salah sorangnya akk la. thx sudi kawan dengan sheda :)

Bancik said...

fuh..ayat power dan menusuk di hati,..

apapun saya tujukan lagu ini untuk awak untuk tenagkan hati yea...

http://www.youtube.com/watch?v=nOUlrk3kGGc

Semoga mendapat teman sejati suatu hari nanti..

http://mybancik.blogspot.com/

Apapun..I follow..

shedameor said...

thankyouu bancik :)

ade2mama said...

amboi2 hehehe.:)
majok2 la hehe..cian dye

bombay said...

singgah sini bw..

btw nk ajak join segmen bombay yang kecik nie..hehe..pasal favourite sport..if free, jomla..:)

http://bombay-913.blogspot.com/2011/07/segmen-bombay-nak-taw-sukan-kegemaran.html

tq..;)

alif haris said...

huhu .. mesti tacing klu die baca ni ..
okay fhm awk bkn lesbian .. pmpuan biasa la dgn kwn pmpuan die cmni kan :)

shedameor said...

ade2mama ; majok sikit2 je. hehe

shedameor said...

bombay ; oryte ^^

shedameor said...

alif ; haha, tahu takpee :)

Nurnajwa said...

Sweetnye ;)

Green Apple said...

satu pergi masih ada yang menanti.. teruskan perjuangan yang masih belum selesai... moga mendapat insan yang lebih baik dan lebih setia darinya...

shedameor said...

najwa ; sweet macam madu :)

shedameor said...

green apple ; oryte. thankyouu :)

Siti Arfah said...

Rindu pula kt kwn2 ble bce entri ni. huhu. Btw ceria2 slalu ya . Moga kbhagiaan sntiasa mnjdi mlik awk. :)

cik ayin said...

hepi besday too :)

amna said...

HAPPY BIRTHDAY to..
be strong dear ^^

shedameor said...

siti arfah ; terutaman kawan2 lama kann ? thankss :)

shedameor said...

cik ayin ; yeahh, happy bufdae untuk dia :)

shedameor said...

amna ; oryte kakak :)

echaRierie said...

alala..xpe..doakan je utk dia..
hehe..

amir aizat said...

chillax ok! hehe

Aisyah Aina said...

hari ni birthday aku...cepat wish! hahaha

shedameor said...

echarierie ; yeahh, itu yang terbaik :)

shedameor said...

amir aizat ; wokeh bro :)

shedameor said...

aisya aina ; ade aku kesahh ? wahaha

zEri sAfEerA said...

owh,,, teringat kat someone tbe2 :'(

shedameor said...

zeri ; ingat kat sape ?

ayuuu said...

:')

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

TOP COMMENTATORS

Get this commentators widget