sayang sayangkuuu :)

Tuesday, May 1, 2012

NAK BELI TAK ?

Assalamualaikum. ini adalah sticky post. sila scroll down untuk baca entry seterusnya.

kite sebenarnya runsing tau sebab setiap kali kite beli kasut sarung mesti tak sedap pakai bila da beli. macam besar and tercabut2 bila berjalan. bila kita selidik ape masalahnya kann, baru kite tahu yang kite salah beli saiz. saiz kaki kite 4 ataupon 35 tapi ade beberapa pasang kasut kita beli saiz 5/36 and 6/37. baru kite tahu yang kite ni bengap.


daaa, bia aku sorang je yang cakap aku bengap. kome diam jelaa. gelak2 kan aku pulak. kaki nakk ? haha, so terpikir la daripada tak pakai kasut ni and biarkan berhabuk je bawah katil kann, aku amik keputusan untuk jual kasut dengan harga yang lagi murah. lagipon kasut ni aku baru pakai sekali je tau. so, ade sape2 nak beli tak ? alaaa, buat kasut raya. nak tak nak tak ??

kasut ni aku beli harga rm50. aku nak jual dengan harga rm20. ni saiz 5/36. warna hitam, ade manik2 bentuk rama2. ade free tumit kalau tercabut. jenama ALENA.

#sold out


kasut ni RM89.90. jenama NOSE. aku nak jual dengan harga rm50. kasut ni aku pakai sekali time abang aku kahwen. sedap tau pakai kasut ni tapi macam agak besar sebab ni saiz 6/37. warna hitam campur kelabu sikit. 3inch.


kalau ade yang nak beli pm aku kat inbox FB boleh ? *kalau ade nak beli laa. haha. aku tunggu jawapan sampai 30 mei ni. sape cepat dia dapat. harga kalau nak kurang sikit, cakap laa.


p/s : ni blogshop ke ape ni ? huahuahua

34 comments:

Cik Eka said...

ada org kata,elok beli kasut waktu petang sebab itu saiz sebenar kaki kita..kdg2 lain jenis,lain saiznyer..hehehehe

eka suka kasut,nak beli tak muat lak.eka saiz 9..hehe

shedameor said...

owho, yeke ? gud info. ehh, panjangnya kaki saiz 9 ?

ïêmå å¢klê§ said...

amboi kawen abg pakai hill..
melawa jerk..
:P

akak gemok mmg xmuat saiz 5..
hihi

shedameor said...

saje nak nampak tinggi je kak. hik3 ^^ heel tu saiz 6 kak.

Aisyah Aina said...

kaki aku saiz 9 :D
4 5 6 jangan harap nak muat...haha

POSH76 said...

cantek kasut tu

POSH76 said...

cantek kasut tu

Anonymous said...

All can be

shedameor said...

awat besar sangat kaki hang aisyah aina oi ? haha

shedameor said...

posh : cantik je? taknak beli ? hehe

aRa ❤ aFiq™ said...

mintak free xleh ? haha

xila riston said...

cantek tp bg free lg cantekkk hehe

Cikpuan rara said...

heee dh jual kasut ke.hehehe

Nicky Oktavian said...

Kunjungan perdana dari indonesia

CintaZulaikha said...

cantek kasut no 2 tuh...tp akak nih saiz 5. ntahlah, kekadang pakai saiz 6 ponboley jugak. tp ikot jns kasut jugaklah..hehhe.

alahai, elaun tak dapat lagilah...camno nak beli..hehhe

C.M.A @ CikMoonAdnan said...

hehe..dah bertukar jadi blogshop plak yerk.. hehe

mak aiii tggi kasut...

deno said...

xde harapan nak beli sbb saiz kaki deno sgt kecik

|shuhadaothman|TM said...

alalaa. saiz kaki sme la. lau beli mseti den pkai pon tcabut ha. hihi :)

P U C A T said...

lawa betul kasut die..
err..igt i je kaki besar ,ade lg yg besar dr i..hehe

zulhilmi tempoyak said...

klu sy ad bini mmg sy bli dah... tp xde..

smlamat mnjual la ye.. :)

mugmerah said...

mugmerah nak yg #2 tu. tp takut besar plak. kaki size 5.. tp nak yg saiz 6 tu.. mcm mna?

Faza said...

biase suker pakai yg high heel lebar.. serius agak awkward utk tumit yang runcing seperti di atas hehe

tirahzairi said...

nak beli gak~~~huhu

zera eira said...

ala, lambat baca pulak. zera baru beli 2 pasang. kalau ta, yg second tu menarik. tinggi. auch! :)

ejulz said...

waaa.. hehehe..

Faza said...

date enrty nih 30 may?

mama pipie said...

cantik kasut tu. tp mama size 7

Jo-Blogger said...

singgah sini..

syafiqakarim said...

hoho..bguih nih

luqman zakaria said...

bagus2..dari membazir kan..baik jual je..dapat duit tuh beli kasut lain plak..haha~

neway,,thnx follow arepnakbebel.com ..salam kenal~

cik_tyNa said...

sayangnyee ... lain kali try la sarun kasut tu ka kaki smpai puas hati.
kalu bekenan n muat pd kaki, sedap d pkai . baru beli, taak la mbazir kn. hehe .. ^^

budak penjara said...

saiz 5 tak muatlah..aku pakai saiz 7.5 hehe

iedchan said...

mak aihh banyak nye kasut beli..heheh

Bobo said...

eh, kenapa xde gmbr? hehehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

TOP COMMENTATORS

Get this commentators widget