sayang sayangkuuu :)

Thursday, July 21, 2011

WA PERANTAU BHAI !

wa tido lambat hari ni sebab wa baru balik dari kuala kangsar. hah ! lu orang jangan ingat wa baru balik dari merempit or lu orang jangan sesekali ingat wa ni cikaro jambu. wakaka. act, wa pegi amik adik sedara wa baru balik dari KL. wa sebenarnya kebelakangan ni mata wa macam da prob. da kelabu2 asap je. banyak kali membe wa si anis suruh wa pegi cek tapi wa taknak sebab wa takut nak terima kenyataan yang wa rabun. HAHA

so, wa pon mengambil risiko bawak kereta tengah2 malam. sampai kat simpang nak pegi ke kuala kangsar wa tengok apehal kereta wa ke tepi sangat ni. abang vespa kat sebelah duk usha2. wa pon cover hidung ingat abang tu nak ngorat. then, ade 1 kete lalu sebelah wa sambil ketawa2 kambing. wa lagi cover hidung la. wa tengok cermin. rasanya wa pakai biasa2 je, takdela bergaya mana pon. apehal semua pakat nak ngorat kann. wa berpikir sejenak. lalu wa dapat detect kesalahan wa. wa salah lorong bhai ! bapak wa segann rasa nak terus turun kereta biar makcik wa bawak kete tuu. sumpah wa nak balik. then, wa buat muka selambanya wa gostan kete wa. tibe2 ade 1 van da masuk lorong wa so wa buat tak reti je duduk lorong orang. wa peduli ape, wa perantau ! wakakaka

sampai sekarang wa berdendam dengan makcik wa sebab makcik wa gelakkan wa non-stop. kang wa tinggalkan lu tepi jalan baru wa tahuu. main2 la dengan wa. wa ni ahli kumpulan dragon. wa panggil king suh belasah lu dengan tali pinggang baru lu tahu senyap. sampai sekarang wa rasa malu yang teramat sampai wa rasa nak benam kepala wa dalam tanah. wakakaka


p/s : da rabun tuu, buat cara rabun. cek mata free je kann ? hik3 ^^

22 comments:

aRa ❤ aFiq™ said...

ckp da ala2 gangster.. mane ta ckp bwu alek dr mrempit.. =P
na gelak an gak bole?? hahaha

shedameor said...

tulun tulunn. jangan buat saya malu lagi ^^

Nurnajwa said...

Ahaha, boleh pulak slh lorong ;D

shedameor said...

tahu takpe dik. maluuuuu :)

cik bahulu oren said...

da kritikal mslh rabun sheda tu..hehehe

shedameor said...

jangan cakap macam tu kak. hik3 ^^

ïêmå å¢klê§ said...

baek g cek cepat..
nanti lagi parah....

comey ape awek pakai spec...
hikhik

shedameor said...

mne ade comey kak. macam makcik tuaa ^^

Lynda Arof said...

dre.... da rabun tu rabun lah... Pehal taknak terima kenyataan nih??? HAHAH lawak doe ko sheda!! TUMBS UP! :D

Aisyah Aina said...

bhahahaha...wa pon nak gelakkan lu :D

shedameor said...

lynda : mne ade rabun :P

shedameor said...

aina : wa tibai lu dengan tali rapia karang !! grrr :P

Lynda Arof said...

wa tarak caya sama lu la kalau wa nak bagi lu drive keta wa heeeee :D

shedameor said...

wa kesah apa sama luu ? HAHA

alif haris said...

hahahha ni mst terpengaruh dgn KL gangster ni :D

nurAMALLINA said...

hahahaha lain kali nak serbu pakai helmet la bhaii. hahaha

kan dah kena. haha

shedameor said...

alif : tahu takpe :P

shedameor said...

ina : hik3 ^^ wa tak perasan lahh :P

amna said...

ntah2 cik sheda ada silau mcm saya. bukan rabun, tapi time driving je mesti ada rasa tak selesa n kabur2 ttbe :(

syrupmasin said...

fuyoo ahli kumpulan dragon :D

shedameor said...

cik amna : aah, betol lahh tuu. tapi kalau dalam kelas pon da start kabur.

shedameor said...

syrupmasin ; kan kann ? jangan memain :P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

TOP COMMENTATORS

Get this commentators widget