sayang sayangkuuu :)

Saturday, August 13, 2011

ASAL TAKDE NI ?

salam. entry sebelom ni aku ade letak video anak abang aku menyanyi. tapi semua orang cakap takdee. asal aku tengok ade je ? memang la dasar lappy korang tu lopek, cak ayam. tak mampu tengok video. muehehe :P

tapi aku geram sangat. aku letak video tuu untuk hilangkan tensyen orang yang baru lepas putus cinta, anak kucing mati, tunang lari or what so ever. niat aku ikhlas nak cheer up korang balik tapi takpelaa. niat itu disalahertikan. sobsobsob. sluuurrrppp ! *sedut hingus meleleh :) aku nak merajuk dengan blog selama sehari. HAHA



k, bye.



p/s : memanglaa, da aku nak keluar. shopping baju raya sat. jangan rindu aku pulakk :)

27 comments:

Cik Bell said...

eh..xmo majOk2..tak bek tok kesihatan.hehe

shedameor said...

ohh yeke ? baru tahuu. haha

Wanie said...

hahahahaha..pagi ni asik nak gelak je..:D amboi kate lappy org cap ayam..dush!*

awl g nak shopping raye la cik adik..

shedameor said...

kak wanie terasa ke lappy cap ayam ? muehehe. alaa, saje beli awal nanti da sebok dengan test :P *alasan

Aisyah Aina said...

haha...memang tak nampak la...

belikan baju raya untuk kita jugak tau :D

shedameor said...

ceit. lappy kite la cap ayam ni ? hoho.

boleh, tapi bak la duetnye :)

LADYHEART said...

lappy kite bkn cap ayam..tapi cap 1 malaysia..hehe

teha said...

ololo.. majok laa pulak.. tp mmg xbole bkk laa :)

ZWAN SABRI said...

Maybe line tenet depa lembab kot.. sbb tu xleh tengok.. nanti belikan bj raya kat zwan skali naa.. HEHE


MySuaraBlog: Lelaki Pun Kena Kanser Payudara

ade2mama said...

ala xpew..
try la lgy..crik punca dye k..
ko kn hebat..comeon2!
cpt crik!!!!
aku nk tgk video tu...

Nurnajwa said...

Shpping raya? Nk ikuttttttttttt!

MN said...

kirim baju raya satu okayy adik sayang !
pilih yang lawa lawa aww .
hahaa :P

beluncas ^.^ said...

ayokk , mana video tuu pegi .. hiihii

Ieja zukhi said...

aipp..xmau majok2 nak..nak raya ni.xcomel la majuk..hehe

selendang merah said...

adoiii...jgn lah merajuk..syum..^_^

aRa ❤ aFiq™ said...

sheda.. bli bju raya kt kak ara 1x.. ;P

riva'i said...

pondok buruk?

hahahaha.

lucu..

ïêmå å¢klê§ said...

adoi.. sedey la orang cakap lappy kita cap ayam T_T

LuN@_aiDi said...

Yunk! singgah cni juge^^
tq follow my site^___^
keep in touch k!

err pasal video tuh, klu upload dr utube,
mungkin kamu private video tuh.. sbb tuh tak dapat tgk^^ klu bukan dr utube!kamu wajib marah!! hihihi

Ihsan Arifin said...

"sedut hingus" ouh noooooo

shedameor said...

ladyheart ; lappy kerajaan bagi tu ea ? untonglaaa. HAHA

teha ; mula2 tu boleh bukak. macam certain orang je boleh tengok :)

zwan ; urm, yela kot. lappy zwan macam sheda kann ? bukan lappy cap ayam kann ? HAHA

ade2mama ; aku da buang da pon wehh.

najwa ; da balik da ponn. hik3

shedameor said...

MN ; bak duit la sis. hoho

beluncas ; dia pegi jalan2 sekejap. hoho

ieja ; ehh, bukan majuk pon comel jugak ke ? ki8

selendang merah ; nak sheda senyum, belanja selendang merah satu boleh ? hua3

kak ara ; duit pt da abes da kak ara. hoho

riva'i ; ape yang lucunye ?

kak iema ; sape makan cili, terasa pedasnye :P

luna ; ehh, ni luna maya ke ? haha. takdela, video tu bukan dari youtube ponn. so, memang kena marah la ni kann ? hehe

ihsan ; elehh, macam tak penah buat je :P

beluncas ^.^ said...

aipp . video p jalan2 ? bahaya tuu .. menakotkan .. ehhe

Elie Lily said...

shoping raya? kirim beli kain langsir bole?
hahaha

alif haris said...

hahahaha .. suke hati jek ckp lappy ni cap ayam ..
lappy ni cap unta la :D haha

muhamad hanif said...

kadang-kadang memang mcm tuu,

faktor template myb ada masalah =)

amna said...

ekeke.. ada la tu masalah teknikalnya :D takpe... nanti2 keluo tu kot. niat baik mesti Allah support ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

TOP COMMENTATORS

Get this commentators widget