sayang sayangkuuu :)

Friday, August 5, 2011

DUGAAN :'(

salam ramadhan :) tajuk entry nak macho je kann ? dugaan la sangat. act aku lapar je. tu je dugaannya. tambah lagi tadi ade koko, masuk hutan. whoaa, aku da lembik nak pengsan daa. *macam budak darjah 2 yang puasa je kann * :)

serius tak tahan. hoho. balik koko, singgah bazar ramadhan. mak ai, rasa nak makan situ jugak. nak je beli air tebu then abeskan kat situ jugak sambil buat muka bangga :) boleh dak ? HAHA. gila jahat aku. aku bukan ape, pagi tadi tak bangun sahur. terlajak. *alasan* haih ! :)

btw, aku da beli makanan untuk berbuka. maklumlah, bujang. nak masak ape kann. kuikuikui. hari ni menu aku ; nasik dagang + air bandung cincau + kuih2 je. simple right ? malas nak beli banyak2. nanti tak abes. membazir tu amalan syaitan. syaitan da kena ikat, tolonglah jangan keluarkan sifat syaitan korang sendiri. muehehehe. makan sekadar perlu je okay :) di samping tu, boleh jimat duit. *ini sebenarnya :) duit ptptn aku tinggal rm300 je wehh. mati =.=





whoa ! tergoda kann ? gambar curik pakcik google je :)

p/s : selamat berbuka. lagi sejam je.. sabar yea :)

22 comments:

Fateen Atiqah said...

Naaaaaak bancaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaau T___T

shedameor said...

sedaaaaapnyaa. hehe

aRa ❤ aFiq™ said...

haish myk 2.. ara ukak pose kt kolej bli nasik + lauk ja.. aer wt sdri.. jimat.. hehe

shedameor said...

haha. aah kan, jimat sungguh :)

AliaJustea said...

uishhh~ control2..
:)

Nurnajwa said...

Ehehehe, kte dah kenyang ;D

*fuhhhh, bandung cincau menggoda sungguh~*

ade2mama said...

300?..ko btpe tgl t jew...skit mattt!

jimat2 la...nk blja lme lgy ..

shedameor said...

alia ; hik3 ^^

shedameor said...

nurnajwa ; sedap je kann ? HAHA

shedameor said...

ade2mama ; ade orang pinjam rm500 daaa :)

Memey Baharom said...

ya Allah , sedapnyeee makanan 2 . ishhh . terliur

Wanie said...

huhu..siannye..lagi bape bulan nak abes sem ni?wanie dulu study pn kdang2 ade gak sem yg tershort duit ni..huhu

ade2mama said...

kire yg ko bg pinjam tu,..bank ko la:P
hahah

kire law trdesak..jupe bdktu la ye..
oiii duit aku mne???

shedameor said...

memey ; haha. yang air tu tak tahan tuu :)

shedameor said...

wanie ; haha. short duet kat orang :)

shedameor said...

ade2mama ; ehh, bila aku pinjam duet kat kau hah ?

Aisyah Aina said...

tak tergoda pon..haha

shedameor said...

wekk :P

alif haris said...

tinggal 300 ..
pasni kene mkn roti je la time buka haha

shedameor said...

haha. roti kering. sob sob sob :'(

ïêmå å¢klê§ said...

die xpose boleh la letak gambar 2..
werkkk

shedameor said...

pose la :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

TOP COMMENTATORS

Get this commentators widget