sayang sayangkuuu :)

Saturday, August 6, 2011

SEGMEN WANIE : DOODLE RAYA FREE


salam ramadhan :) da lama da mintak doodle kat sis wanie tapi biasalaa orang busy kann then takde rezeki nak dapat doodle tuu. so, tadi on9 terus terbaca entry sis ni. dia nak bagi doodle raya free wooo. sape taknak kann ? kalau nak join, klik sini ea ?


okay, syarat2 dia da follow. buat tajuk diatas dan letak banner kat atas ni haaa. so, sis wanie mintak letakkan 3 warna doodle ni. wow, boleh request lagi tuu. sis, ni warna yang sheda nak tau :)

warna ; pink + kuning + putih *kalau tak sesuai, ikot sis la nak letak warna ape pon :)

nama ; shedameor

aksesori ; maksudnya macam gelang or jam ke ? takpelaa, tak payah pon takpee :)


okay, done :)

p/s : nak doodle :)

18 comments:

ade2mama said...

tok ppuan jew:(
untung la..
wekkk

aRa ❤ aFiq™ said...

wah.. na join gak la.. hehe

shedameor said...

ade2mama ; haha. sis wanie ade cakap untuk pompna je ke ? tak perasan :p

shedameor said...

kak ara ; join la kak. nanti raya kita ade doodle :)

ZWAN SABRI said...

good luck ye sheda.. ;)

MySuaraBlog: Jadikan TELUR Sebagai Pilihan

shedameor said...

thankyouu :)

Elie Lily said...

nk doodle jugak!!heee

shedameor said...

join laa. hehe

alif haris said...

hehe sy nak jugak :D

shedameor said...

cepatla join :)

Wanie said...

laki pun boleh la untuk yg bertanya tu..:)

thanks sheda join..tu la ramai sangat mintak, sbb tu buat segmen khas ni..sorry ye sebelum ni tak sempat nak buatkan..:)

insyaallah sebelum raya sis siapkan ^_^

zEri sAfEerA said...

mak aih,,, sume org boleh ke ni?

shedameor said...

wanie ; thankyouu sis. kire dapat la ni ? hehe

shedameor said...

zeri ; aah, boleh. buatla sebelom ditutup :)

Nurnajwa said...

Wasehhhh, doodle free tuuu~

*takpelah, sbb nk sis mng kte tak join. ahahha ;D*

Mls sbnrnye :P

ïêmå å¢klê§ said...

uish.
cepat dan pantas je nak doodle ni erk..
gluck tau

shedameor said...

nurnajwa ; pemalas :P

shedameor said...

akk ; okay. akak taknak join ke ?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

TOP COMMENTATORS

Get this commentators widget