sayang sayangkuuu :)

Tuesday, September 27, 2011

COMEL GILAAAAAA !


hari ni aku nak keluarkan perkataan gila je boleh takk ? okay, nampak doodle kat atas ni ? comel gilaa right ? so, aku pon dah naek gila tengoknye. thanks sangat2 kat ninie sebab sudi buatkan doodle ni. comel gilaaaa. seriouss. bila la aku pandai buat doodle sendiri ni. hik3 ! yang lain, sila pejam mata rapat2. genyit ponn tak boleh. nanti korang benci aku sebab aku dapat doodle ni. aku tahu sangat la hati perut korang yang busuk tuu. HAHA. betol kann ? jangan berdalih. manusia sekarang memang macam tuu ;p


p/s : hilang penat study bila tengok doodle ni :) #ayat macam bodek nak doodle lagi kann ?

19 comments:

cIk JanNah said...

sheda cpt2 la blajo buat doodle..nanti sis nak free dari sheda!!..haha

Ninie said...

Hehehe...terharu nih. Welcome dear, lega to know you like it. InsyaAllah, ada masa Ninie wat lg...tp mcm beratur beli tiket wayang hari minggu ar lamanya kang...hihiks. Sbb Ninie busy ngn research n tempahan karikatur kad kahwin yg adoyai.... Harap2 Sheda kahwin nanti, order kt Ninie la ek...jgn lupa jemput skali..ahaks! ***hugs

Kancil 8349 said...

wah...memang comel gila...nak juga kalau macam nie...tapi identiti Kancil kena dirahsiakan...hehehe

Aisyah Aina said...

eleh!!!


ni yg nak jeles ni :(

Cik Suheela said...

nak jugakk....kui3

Cik Suheela said...

nak jugakk....kui3

rara pinkmafia said...

tp knp ada ikan keli?

ade2mama said...

da dpt satu nk lebih hehehe

teha said...

waa ! comel2 !

Lynda Arof said...

can i have one :D hehehehe nice nice :)

Bluewendy said...

mmg gile cumeyy!!! >.<

Iwanski said...

doodle ngan dodol tu sama kan... a ah.. mmg susah buat dodol tu.. bab nak mengacaunye tu yg sekse... hee..

Yumida said...

waaa..kreatifnya bt doodle sndiri...

done mempolo belog yg awesome nih..
peminat yg ke-1077

ghostwriter said...

eh, camne nk buat erk..nk jgak!huhu

Iwanski said...

bile pondok nak ranovate..

amna said...

comel! uhuhu.. teringin nk blnjr buat tpi xde spe nk ajr T.T

budak penjara said...

giler betul ayat..haha

ïêmå å¢klê§ said...

amboii...
banyak betul doodle die..
ni yang jeles ni..
kalau dah pandai buat doodle jgn lupa buat tok akak sekali...

sheda add la akak kat fb.
akak dah jrng ngn blog ni..
hihihi.......

Iwanski said...

lamo tak update..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

TOP COMMENTATORS

Get this commentators widget