sayang sayangkuuu :)

Monday, October 10, 2011

TIPS UNTUK JADI PLAYBOY !

Assalammualaikum *sila bayangkan cara prof izzy bercakap. baru la lemak sikit entry ni. hik3


ececeh, da la buat muka tak bersalah je sebab dah lama tak update. sekali update, terus2 nak bagi tips pulak tuu. tengok tajuk tips rasa panas tak kaum hawa sekalian ? yang kaum adam, tersengeh je dak ? tak sabar2 nak praktikkan tips berguna ni. hoho

okay, straight to the point. kalau betul2 nak jadi, ikut je tips ni :


1. kalau korang takde awek lagi, tackle la mana2 awek bagi dapat. nak bagi awek cair, guna je ayat2 romantik yang boleh tangkap leleh je. bak kata orang, syahdu je hati. sedap je ayat tu bila dengornye haaa. nak lagi best, salin lirik lagu yang jiwang2 tu then bagi kat awek. #bila exam BM, result tak keluar sijil. HAHA

2. dah dapat awek, mula2 tabur la janji manis2 belako dop ? lama2 kompem bosan kann ? asyik layan sorang minah je. ape lagi, cari awek lain lagi pakai tip num 1 tapi awek lama tu korang jangan la ceraikan. simpan duluu.

3. risau kantoi ? takkan punya kalau korang pandai cover. kena berlaku adil. kena pandai bahagikan masa. korang buat jadual bila nak mesej awek awek tua ngan awek muda korang tuu.

4. kalau gaduh dengan salah sorang, korang pujuk. selalunya pompan lambat sikit bila kena pujuk. tunjuk ego tapi sebenarnya hati tu memang nak kena pujuk. ade 1 je ayat yang boleh dorang berbunga serta merta.

'sayang tak percaya abang ? nanti abang datang rumah sayang jumpa mak bapak sayang bagitahu yang abang betul2 cintakan sayang'

korang cakap je macam ni. kompem renyeh terus. tapi korang jangan la datang umah gadis tu betul2. alaa, sembang2 kosong je nak bagi sejuk hati pompan tuu. gunakan ayat ni kat semua awek korang.

5. kalau tersalah anta mesej, korang cakap je korang tengah sembang dengan cousin pompan korang. thats why la tersasul salah taip nama.

6. kalau main FB, mesti nak buat relationship kann. korang tolak mentah2. korang cakap korang tak sedia lagi nak kenalkan awek tuu kat family. yela, mak bapak pon main FB kann.

7. rajin2 la nyanyikan awek awak tu lagu setiap kali call. biar hati dorang sentiasa je cair dengan telatah korang. baru la lepas ni kalau kantoi pape, dorang tetap percaya yang korang tu betul2 sayangkan dorang.

8. buat lawak bodoh. pompan memang suke kalau laki ni pandai buat lawak. melekap di hati woo. HAHA

rasenye ni jela kot tips2nya. SELAMAT MENCUBA. dah berjaya, bagitahuu lahh. nak ucap tahniah.


p/s : kaum hawa, sila berhati2 dengan laki sebegini terutamanya arahan 4 ngan 5 :)

13 comments:

Cik Ice said...

Cam nak kena hampuk je baca kan..kihkihkih (joking only~!):P

aRa ❤ aFiq™ said...

tips jdik playgirls please.. hahahahaha

Cik Nyna said...

tips untuk playgirl ? hmmmm

teha said...

guys yg kt luar sme tu , jgn laa ikot tips nie oke.. hahahha ! kesian dekat perempuan2

amna said...

yang no6 tu xleh bla.. ckp jela nak jong jeng jong jeng dgn awek2 fb :P huhuhu

El said...

sentapppp!
haha

haha lagi

haha sekali lagi.


ok cukup.

ïêmå å¢klê§ said...

amboi...
mentang2 dah habis final
buat tips bukan2 je erk
:p

Fasharul said...

terasa macam nak amalkan..terima kasih sifu..!

Iwanski said...

yeeahh... pondok usang datang menyerang.. tips tu mcm tak berjaya je utk aku..nak ke makwe, pakwe ade pondok usang je...

ade2mama said...

aku xnk ikut sume kt atas..aku nk jdy ustaz..jeng3.."ustaz fahad"
heheheh..
nk crik isteri ustazah hahaah

naga said...

Ayat beracun Naga dulu dan sekarang..."aku sayang padamu, kan ku ucap sejuta kali saban siang dan malam sehingga mataku tertutup dari melihat dunia yang maha indah dan berseri ini.." kih..kih..kih...

Yumida said...

already follow sini...see..sy yg comel itu

klo playgirl lak..tips....

Kancil 8349 said...

nie kes berat nie...ndak baik jadi playboy...nanti terkena batang hidung sendiri...menangis tak berlagu orang kata...hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

TOP COMMENTATORS

Get this commentators widget