sayang sayangkuuu :)

Monday, December 26, 2011

BERUBAHLAHH :)


salam readers. sorry menyepi. biasala, cuti. mesti nak luangkan masa dengan family tercinta kann. wootwoot ^^ okay, petang ni just nak muhasabah diri. tambah lagi sempena tahun baru ni kann :)

okay, just to remind myself. jangan benci orang yang benci kita. takda gunanya. balas dengan kebaikan, semoga kebencian mereka bertukar menjadi sayang. iloveyouuu haters. please give your loves back :)

p/s : actually, aku tak tahu ape problem di antara kita sebenarnya. lepas gaduh, dah okay je. entahlah, mungkin kau dah benci aku but as i said, i still love you HATER :)

6 comments:

cIk JanNah said...

i love u too hater. hope kita saling sayang menyayangi..ahaks!

Cikpuan rara said...

betul tu.jgn dibenci.buat baik je pada dye.

∫êℳå ℋiℳå₩åℛï said...

nah amek la ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
banyak2 dari akak...
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

aRa ❤ aFiq™ said...

sapa hate2 adek akak sowg ni ?

Miz Novexx said...

syoknya cuti kalau kita spend dengan family kan...
ohh betul, jangan terlalu benci sangat kat orang sebab kita tak tahu orang tu agaknya berpuluh kali lagi bencikan kita
thats why kita cuba buat baik kat orang yang dibenci supaya perasaan benci tu dapat dibuang
benci2 ni tak elok :)

Nurnajwa KZ said...

Jyeahhhh, love your haters, it will hurt them :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

TOP COMMENTATORS

Get this commentators widget