sayang sayangkuuu :)

Monday, December 5, 2011

LAMBAT LAUN AKAN TERBONGKAR JUGAK

salam readers. act ada benda nak cerita, nak luahkan kat pondok buruk ni tapi cerita ni sangat sensitif. yela, risau ade yang makan cili then kalut mintak air sebab pedas kann ? so, just nak give advice kat uolllsss semua, seburuk mana pon korang layan orang sekeliling korang, korang akan dapat yang sama jugak. just remember that.

and one more, jenis ada yang buat taik senyap2 je, lama2 kantoi jugak wehh. now, aku dah tahu kau sape. so, kau memang pelakon layar terhebat wehh. keep it up dude. i hate u. fullstop.

p/s : once aku dah benci, selamanya aku benci. terima kasih.

8 comments:

CintaZulaikha said...

uishhh...cam terok ja sikap org tuh..minta dijauhkan..

Arpiiz said...

wah, ni macam tengah hot ni.. rilek2 dulu, tenangkan fikiran okay..hehe

aRa ❤ aFiq™ said...

syg.. relax2.. npew ni marah2.. takot.. mmg rmai pelakon ta berbayar an skunk.. na kwn pown kne hati2..

Wanie said...

aipp jangan benci2..hehe

Syieda™ said...

sabar-sabar....^_^

Pondok Usang said...

ops.. pondok buruk ngan pondok usang ok je kan.. hehe..

Nonie said...

sbr ye...orng y salah ttp salah...pasti kebenaran akn muncul.lambat atau cpat je

KAMIHIDUP said...

:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

TOP COMMENTATORS

Get this commentators widget