sayang sayangkuuu :)

Saturday, December 3, 2011

SUPER AWESOME BEBEH :)

salam readers. hye, korang semua sihat tak ? hehe. aku sihat je. macam biasa plus hari ni have fun dengan housemate semua. tak rancang sangat tetiba nak pegi tengok movie - ombak rindu. terus sewa kereta tapi aku teman adira merempit. minah tu la, mula2 taknak ikut pastu takot kena tinggal la tuu. haha.

serius, cite tu super awesome. satu wayang banjir and aku berani potong rambut la kalau guys outside there tu tak menangis tengok cite ni kann sebab tadi dalam wayang aku boleh dengar esakan lelaki yang melebihi perempuan. sumpah best. tengok the making pon dah tahu kann. rugi wehh tak tengok and aku suggest korang pegi tengok dengan bf. lagi mengancam wooo. haha

and for the last, sila layan gambar aku yang sangat cun ni. yang lain, kalau aku tak masukkan pic tu means korang tak cantik lahh tuu. haha. joking. korang lagi cantik daripada aku cuma aku taknak letak. boleh diterima pakai tak ? hekhekhek






p/s : orang kalau dah cantik, pakai ape pon cantik. ehem ehem. aku letewww =p

7 comments:

aRa ❤ aFiq™ said...

ok jeles.. na tgk gak ombak rinduuuuuu

teha said...

sis cantekk :) hehe :)

Wanie said...

huwaaa, x tgk lagi pun dah nanges ni..nak tengok jugak la..kena abwak tisu sekali la ni ye?

CintaZulaikha said...

mmg cun, tak terduga lagi..hehe

Nonie said...

xtercapai lg nk tgk ombak rindu...huhuh...sedey

Teenager Housemaid said...

arha...memang chantekk..
hehe

∫êℳå ℋiℳå₩åℛï said...

xmau...
nak dload jerk..

perasan betul budak ni
=p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

TOP COMMENTATORS

Get this commentators widget