sayang sayangkuuu :)

Monday, January 9, 2012

NAK HANDSET BARU PLEASEEE.

salam readers. dah lama tak berceloteh kann ? hihik. awok sejak dua menjak ni sangatlaa pemaluu. act, dari dulu lagi. HAHA. urm, so just nak hapdet pasal phone. okay, saya admit. saya tersangatlah lambat dalam bergaya. contohnya, phone la kann. saya ada 3 handphone. yang first, pakai since 17 august 2008, yang second 12 mac 2010 and latest tak ingat. pakai dari sem 2 kalau tak silap.

so, kenapa 3 handphone ? helloo, sebab ada 3 marka laa. perancangan haruslah bijak kann ? takkan dah pasang marka ramai2 boleh pulak nak pakai 1 phone je. bodoh. yess, orang bodoh je buat macam tuu. tak sistematik lansung kann ? muehehe. lain kali, sila berpikiran bijak macam aku ni. hua3

handset first - memang kaler pink ni. comel :)

handset second. warna pink jugakk :)

handset yang ketiga handset bodoh2 je. so, teringin nak handset ni pulak


.




.




.




.

ada sape2 boleh tolong belikan ? yang merah tu cantik kann ? pleaseee :)

p/s : tak mampu la nak belik handset mahal2.

13 comments:

Dianaa said...

Smart la phone merah tu <3

biela bell said...

adoii..bell pun tgh pk nak beli henset ape nie..tapi nak touch screen..hehe

My SweetPea said...

suggest samsung champ kaler pink....comelll

teha said...

kite ponn nk jugakk !

ZURAINI said...

jap jap. marka tu ape? tehee

Afiqah K said...

mengada sungguh nuo.tak cukop-cukop.Haih~~.

cIk JanNah said...

sis pon pkai hp bodoh jer since hilang hp last year. nak tunggu en tunang bg hantaran kawen nanti. ehehe

Miss Purple Ungu said...

sama la kita
miss purple pun minat nokia baru tu ;)

Ila Aqilah said...

sheda! handset 1st awak macam handset 2nd Ila..hehe..

tak mampulah nak support awak beli handphone tu wo! haha..mahal..

Cikpuan rara said...

akk pon teringin nk pakai hp mahal =) tolong belikan.hehe

Fasharul said...

suruh la abg hafizi tuh belikan utk akak.mintk paling mhal skali.haha

aRa ❤ aFiq™ said...

ok akak bli an t.. tp sheda byr gne wet sdri.. hahaha

KAMIHIDUP said...

samsung y pun okay.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

TOP COMMENTATORS

Get this commentators widget