sayang sayangkuuu :)

Wednesday, April 4, 2012

HYE, COMEL TAK SAYA ?

Asalammualaikum. hye korang, dah tido ? nak tahu tak, sejak 2 menjak ni aku macam addicted pulak dengan hantu. Profile picture FB pon aku letak gambar hantu. dorang pon naik pelik la. ada yang IM suruh tukar sebab takut nak tengok wall aku. and ada jugak yang marah. dorang kata, benda macam ni takleh buat main. alaaa, janganla take serius sangat. chill okay ?




so, saya comel tak ? muehehe


15 comments:

Ieja zukhi said...

trus scroll laju2 masa nak tgok td..xtgok pon gmbr ape,,hikhik

balecan said...

aku harap sangat lepas ni hg update entry pasal hg trauma..sebab malm ni hg tidoq pelok bantai besaq kaler putih..wkakakakaka

aRa ❤ aFiq™ said...

hahaha.. sheda apakah yg telah mbuat anda jdik mcm ni.. salah amek kos an.. ptot amek forensik ka apa.. haha

ejulz said...

haha.. hampeh tul la.. haha

Syuhada said...

haaaahhhh..buat laaa...buat laaa....
dia mai betoiiii2..xtauuuu....

umi shahirah said...

taraaaaa. hahaha comelnye awoookkkk

CintaZulaikha said...

seb baiklah tgk siang hari...aishhh

Ihsan Arifin said...

haha tak takut tak takut :p

Hasrina said...

tok..he3

jahajahatable said...

sekarang ada lak slot pocong mengamuk kat tv 3 ,....hahaa

teha said...

hahhaa ! comell sngt !

Rtp Farra Arisha said...

HAHAHAHAHAHA

cIk JanNah said...

sheda agak2 kalau jumpa yg real nak cakap comel tak?? ahha

amna said...

nasib bw siang2 hari.. hik3~

Romeo Laut said...

bikin wa terkejut. Cilakak. Hahah. Apa seronok sangat ke kau tengok benda ni? Hahahaha. Baru kali pertama singgah, kau dah buat aku rasa tersentak.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

TOP COMMENTATORS

Get this commentators widget